Νίκησε και παρέμεινε στην Bundesliga η Κολωνία (video)

Μέσα από την ψυχοφθόρο διαδικασία των μπαράζ, η Κολωνία κατάφερε να κερδίσει την Χόλσταϊν Κίελ με 5-1 και να παραμείνει στην Bundesliga.

Μπορεί η Κολωνία να είχε βρεθεί σε δύσκολη θέση μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0, αλλά στο σημερινό παιχνίδι βρήκε το πολύ καλό της πρόσωπο. Οι «τράγοι» προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με τον Έκτορ και, παρότι οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Γιάε-Σουνγκ (4’), ο Άντερσον έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του σκοράροντας στο 6’ και στο 13’.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Τσίχος έκανε το 4-1 για την Κολωνία (39’) και τελείωσε ουσιαστικά το ματς, με τον Σκιρί να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 84ο λεπτό.

Έτσι οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην κατηγορία, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Γιάννη Γκέλιου απέτυχε να πάρει την άνοδο μέσω των μπαράζ για δεύτερη φορά στα τέσσερα τελευταία χρόνια.

ΧΟΛΣΤΑΪΝ ΚΙΛ: Γκέλιος, Νόιμαν, Βαλ, Κομέντα (63′ Κιρκέσκοφ), Λόρεντς (46′ Μες), Μπάρτελς, Λι, Μέφερτ, Μούλινγκ, Πόρατ (46′ Γκιρθ), Ρίζε.

ΚΟΛΩΝΙΑ: Τίμο Χορν, Εχιζίμπουε, Μπόρναβ (46′ Μέρε), Στσίχος, Γιάνες-Κίλιαν Χορν (46′ Γιάκομπς), Σκίρι, Χέκτορ, Βολφ (72′ Τίλμαν), Ντούντα (63′ Μέγερ), Κάιντς, Άντερσον (79′ Ντρέξλερ).

To Top