Νίκησε και… περιμένει η ΑΕΛ, ξεμακραίνει από τα χαμηλά ο Αλμωπός

Η ΑΕΛ επικράτησε 2-0 στην έδρα του Θεσπρωτού και περιμένει το αποτέλεσμα του Πανσερραϊκού, με τον Αλμωπό να λυγίζει τη Βέροια (2-0) και να παίρνει απόσταση από τα χαμηλά.

Ανεβαίνει η ΑΕΛ και… περιμένει! Οι «βυσσινί» επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας του Θεσπρωτού, έφτασαν τους 37 βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς, περιμένοντας την ίδια ώρα το αποτέλεσμα του Πανσερραϊκός-Παναθηναϊκός Β’ όπως και την απόφαση για το Νίκη Βόλου-ΑΕΛ που ματαιώθηκε.
O Όγκμποε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό άνοιξε το σκορ για τη Λάρισα, ενώ στο 56’ ο Νικολιάς έγραψε το τελικό σκορ.

Σπουδαία νίκη και για τον Αλμωπό Αριδαίας, ο οποίος λύγισε με 2-0 τη Βέροια και πήρε απόσταση από τη ζώνη του υποβιβασμού, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους ακριβώς πάνω από αυτή. Ο Τσιπούρας στο 8ο λεπτό άνοιξε το σκορ, με τον Ρίβα στο 90’+3’ να διαμορφώνει το αποτέλεσμα, κλειδώνοντας το τρίποντο.
Στην ισοπαλία και στο 1-1 κόλλησαν Νίκη Βόλου και Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή και Μακεδονικό, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αντίδραση των οργανωμένων του Γηραιού κατά του Αλέξη Κούγια που μπήκε στα διοικητικά της ομάδας.

To Top