Νίκησε ο Παναθηναϊκός, φωνάζει για την Τσαρούχα η ΑΕΚ (video)

Με εξαίρεση κάποιες… εκλάμψεις, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στα θετικά αποτελέσματα στην Α1 Ανδρών/Basket League, μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη και να επικεντρώνονται πλέον στο Final-8 του Κυπέλλου Ανδρών, που ακολουθεί.

Το «τριφύλλι» πέρασε νικηφόρα με 89-69 από το κλειστό των Άνω Λιοσίων, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βελτιώνοντας σε 17-1 το ρεκόρ του και δίνοντας συνέχεια στο εκτός έδρας αήττητο του (9-0). Στον αντίποδα, η Ένωση υποχώρησε στο 7-11 (5-4 εντός έδρας).

Βέβαια όταν η ΑΕΚ έριξε τη διαφορά στο -6 ανέλαβε δράση η Τσαρούχα που δεν έδωσε βήματα του Λεσόρ με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να σημειώσει τρίποντο, ο Ηλίας Ζούρος να διαμαρτυρηθεί και να αντικρίσει τεχνική ποινή.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κέντρικ Ναν, που ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 19 πόντους, έχοντας ακόμα 8 ασίστ, αλλά και 6 ριμπάουντ. Από 10 πόντους είχαν οι Τζέριαν Γκραντ και Ντίνος Μήτογλου. Στους 9 με 7 ριμπάουντ ο Ματίας Λεσόρ. Θετικός και ο Χουάντσο που μέτρησε 8 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, πρωταγωνιστής ήταν ο Τζόρνταν ΜακΡέι, που είχε 15 πόντους, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να προσθέτει άλλους 11. Στους 10 ο Μπράντον Νάιτ.

Τα δεκάλεπτα: 16-28, 35-48, 53-68, 69-89.

To Top