Νίκησε παίζοντας για 40 λεπτά με τερματοφύλακα έναν αμυντικό!

Αν και αγωνίστηκε από το 59’ με δέκα παίκτες και τον αμυντικό Σιάκκα να εκτελεί χρέη τερματοφύλακα, ο Πανσερραϊκός πήρε την εντός έδρας αγχωτική νίκη επί του Κοκκινοχώματος με 3-2.

Μπορεί το ξεκίνημα του Πανσερραϊκού να ήταν ιδανικό, καθώς προηγήθηκε με 2-0 πριν το 15’, αλλά έφτασε τελικά στη νίκη με άγχος και με παίκτη λιγότερο από το 59’. Το σκορ λοιπόν στο παιχνίδι με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος άνοιξε στο 7’ ο Ρούτσης, ενώ στο 11’ ο Σουμουλίδης έδωσε «αέρα» δυο τερμάτων στα «λιοντάρια».

Όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και στο 51’ μείωσαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μαρκόπουλο, ενώ 8 λεπτά αργότερα κέρδισαν πέναλτι με τον Μπίμπη μάλιστα να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα. Έτσι, κάτω από την εστία του Πανσερραϊκού έκατσε ο Σιάκκας καθώς δεν υπήρχε τρίτος πορτιέρο στον πάγκο (ο Μπίμπης είχε αντικαταστήσει στην ανάπαυλα τον Παλιούρα). Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Μαρκόπουλος που έφερε το ματς στα ίσια στο 63’. Τελικά οι γηπεδούχοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με τον Παπαστεργίου πήραν εκ νέου το προβάδισμα με το 3-2 να μένει ως το σφύριγμα της λήξης.

Πανσερραϊκός (Βασιλακάκης): Παλιούρας (46′ Μπίμπης), Δ. Τριανταφύλλου, Γαλακτερός, Σιάκκας, Βαοσκόπουλος, Ρούτσης, Τσιμίκας, Μουτεσίδης, Παπαστεργίου, Τάντιτς (46′ Ασλανίδης, 89′ Γκόγκας), Γαϊδαρτζής

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος (Μουτάκης): Σουμουλίδης, Καρλόπουλος, Κουμπρόγλου (46′ Ταχματζίδης), Ελευθεριάδης, Φωτόπουλος Χ,. Κεφαλάς, Βλάχος, Σπυρίδης (46′ Μαρκόπουλος), Μουρατίδης (64′ Γεωργαντέλης), Τσίλογλου, Παυλίδης

πηγή: onsports.gr

To Top