Νίκησε στην Κρήτη ο Ολυμπιακός (1-3) τον ΟΦΗ, πριν το ματς με τον Άρη (video)

Με τον Σισέ να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ με ανατροπή στην Κρήτη στο τελικό 3-1 για την 12η αγωνιστική της Super League και πλέον κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Άρη στο Φάληρο.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ σκόραρε δύο φορές με τον Λόπες να σημειώνει το τρίτο τέρμα. Δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Σισέ σκοράρει δις σε ένα ματς, η περασμένη ήταν τον Φεβρουάριο του 2020 κόντρα στην Λαμία στο Κύπελλο, ενώ ο Λόπες σκόραρε για δεύτερο σερί παιχνίδι (μετά από αυτό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό) και για πρώτη φορά στην Super League.

Τον Άρη υποδέχεται την ερχόμενη και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός, στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης παίζει ο ΟΦΗ.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής (74′ λ. τρ. Σελίμοβιτς), Μπαλογιάννης, Τοράλ (89′ Στάικος), Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Φαν Ντάινεν (68′ Τσιλιανίδης), Λάμπρου (68′ Καμάου), Καστάνιος (68′ Γιάννου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης (65′ Μ. Καμαρά), Λόπες (90′ Βαλομπουενά), Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρας (80′ Ονιεκούρου), Ελ Αραμπί (89′ Τικίνιο).

To Top