Νίκησε τον Απόλλωνα στο ντέρμπι ουραγών με ήρωα τον Μακ και ανάσανε η Καρδίτσα (video)

Η Καρδίτσα νίκησε με 76-74 τον Απόλλωνα Πάτρας στο ντέρμπι ουραγών της Stoiximan Basket League, με τον Τέβιν Μακ να τιμωρεί την πρώην ομάδα του στο τέλος και να δίνει στη νυν το πολύτιμο ροζ φύλλο.

Το σύνολο του Νίκου Παπανικολόπουλου νίκησε με 76-74 την ομάδα της Πάτρας στο ντέρμπι ουραγών της Stoiximan Basket League, σε ένα παιχνίδι που μετατράπηκε σε θρίλερ στο τέλος με τον Μακ, που πέρσι φορούσε τη φανέλα του Απόλλωνα, να πετυχαίνει σπουδαίο τρίποντο στα 1.1″ πριν το φινάλε, το οποίο αποδείχθηκε καθοριστικό για την επικράτηση των γηπεδούχων στο κλειστό «Γιάννης Μπουρούσης».

Με αυτόν τον τρόπο οι Θεσσαλοί κάλυψαν τη διαφορά με την αντίπαλό τους, αφού είχαν ηττηθεί με ένα πόντο (72-71) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σε βαθμολογικό επίπεδο, οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-10.
Ο Μακ που ήταν ο ήρωας για τους νικητές μέτρησε 12 πόντους (2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 2/2 βολές), 5 ριμπάουντ και 3 λάθη, ενώ ο Ρομέλο Ουάιτ με 18 πόντους, 7 ριμπάουντ ήταν εξαιρετικός. Επίσης, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς έκανε ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση με 15 πόντους,3 ριμπάουντ, 2 ασίστ. Στα των ηττημένων, ο Μαλίκ Όσμπορν ήταν ο πολυτιμότερος, σημειώνοντας double-double με 19 πόντους (4/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές).

 

To Top