ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκησε το θάνατο και ονειρεύεται το NBA

Ήταν ένα από τα λεγόμενα παιδιά-θάυματα. Στην εφηβεία είχε ύψος 2.16, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω του. Τα πράγματα όμως για τον Τζοκ Πέρι ήταν διαφορετικό από ότι φαίνονταν.

Και το πρωτάθλημα της Σέριε Α στην Ιταλία είναι εδώ. Τα μεγαθήρια της γειτονικής χώρας παίζουν… μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και διαβάστε τις αναλύσεις από τα ματς της πρεμιέρας και φυσικά τα καλύτερα και ισχυρότερα στατιστικά

Ο νεαρός παίκτης της Βικτόρια της Αυστραλίας, είχε μια δυσλειτουργία στον οργανισμό, στην οποία οφειλόταν και η τεράστια αύξηση του ύψους του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει 13 (!) κόκκαλα και ύστερα από εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο Αυστραλιανό Ινστιτούτο Αθλητισμού, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι οι ορμόνες που είναι υπεύθυνες για την αύξηση του ύψους, ήταν σε διπλάσια από το κανονικό επίπεδα.

Τα προβλήματα όμως για τον Αυστραλό δε σταμάτησαν εκεί. Στα 17 του χρόνια, οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο στον εγκέφαλό του, με τα κόκαλά του πλέον να είναι τόσο εύθραυστα που δε μπορούσαν να αντέξουν το βάρος του, ενώ η καρδιά του είχε διογκωθεί.

Οι γιατροί δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξοι ότι ο Πέρι μπορεί να τα καταφέρει. Ο μικρός όμως δε το έβαλε κάτω. Προχώρησε σε επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, η οποία ήταν επιτυχής και πλέον θέλει να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Δυνατότερος και πιο αισιόδοξος από ποτέ, ο 19χρονος σκέφτεται ήδη το… μπασκετικό του μέλλον, αφού θέλει να βρεθεί στην Καλιφόρνια, όπου σε λίγους μήνες διοργανώνεται τουρνουά στο οποίο θα βρεθούν αρκετοί σκάουτερς του NBA.

Μπορεί προς το παρόν να φοιτά στο κολέγιο Σεντ Μέρις, όμως ποιος ξέρει, ίσως σε μερικά χρόνια κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να καταφέρει να αγωνιστεί στον «μαγικό κόσμο» του NBA.

Πηγή: sport-fm.gr

To Top