ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκησε (0-1), πέρασε από την Κοζάνη και συνεχίζει αήττητος

Ο μέτριος έως και κακός σήμερα  Άρης κατάφερε με γκολ του Ν΄ Λουντούλου στο 73΄ να φύγει με το “διπλό” από την Κοζάνη και να διατηρήσει την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την δεύτερη Δόξα Δράμας. Έβδομη φετινή νίκη για τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου και τρίτη εκτός έδρας.

Εγκλωβίστηκε στην διπλή άμυνας ζώνης των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης, που δεν μπόρεσε παρά ελαχίστων περιπτώσεων να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Τι κι αν οι “κιτρινόμαυροι” απείλησαν στα πρώτα… δευτερόλεπτα με τον Ραούλ Μπράβο να πλασάρει και τον Νομικό να αποκρούει με τα πόδια πάνω στη γραμμή, η εικόνα των παικτών του Νίκου Αναστόπουλου στη συνέχεια κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Έλλειψη “φαντασίας” στην επίθεση και πολλά λάθη από τους παίκτες του Άρη συνέθεσαν την εικόνα στα πρώτα 45 λεπτά. Μία κεφαλιά του Καπνίδη και ένα σουτ του Μπράβο, ήταν ότι καλύτερο είχε να επιδείξουν οι ¨κιτρινόμαυροι” μέχρι το 35΄με τους γηπεδούχους απλά να… αμύνονται. Ένα σουτ του Καπνίδη, ήταν ότι καλύτερο μετά την ευκαιρία του Μπράβο, με τον νεαρό τερματοφύλακα της Κοζάνης να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια. Τελευταία αξιόλογη επίσκεψη του Άρη, ένα καλό σουτ του Πόι στο 43΄, με τον Νομικό να απομακρύνει σε κόρνερ.

Η κακή εικόνα του Άρη στο πρώτο μέρος, έφερε και νεύρα στο δέυτεορ ημίχρονο με τους Ρόβα και Πόι να “κιτρινίζονται” από τον διαιτητή Μπαλατσούκα για διαμαρτυρία. Στο 53΄ο Άρης είδε και την τύχη να του γυρνά στην πλάτη στην κεφαλιά του Καπνίδη, η οποία χτύπησε στο δοκάρι μετά από κόρνερ του Πόι, με τον Νομικό να απομακρύνει σχεδόν… άθελα του πάνω στη γραμμή και να γλιτώνει τα χειρότερα για την ομάδα του.

Ο Αναστόπουλος έριξε στο ματς του Ν΄Λουντούλου και Κυβελίδη προκειμένου να φρεσκάρει την επίθεση, με τον Γάλλο δέκα λεπτά αργότερα να λύνει τον γόρδιο δεσμό, καθώς μετά από σέντρα του Τάτου,με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει, Νομικού. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά με το 0-1 να μένει μέχρι τέλους και τον Άρη να φεύγει νικητής από την Κοζάνη.

ΚΟΖΑΝΗ: Νομικός, Ηλίας, Τραυλός, Μπιμπίρης, Αλιατίδης, Τσισκόπουλος, Χαματάϊ, Ταχιάς, Πασχάλης (76΄Αλμπάνης),Πετράκος (65΄Βαρότσης), Δούμας (59΄Παπαδόπουλος)

ΑΡΗΣ: Tζινάρ, Καλογέρης, Ιντζίδης, Ρόβας, Μελισσάς, Μπράβο, Πόι (61΄Ν΄Λουντούλου), Καζναφέρης, Καπνίδης (61΄Κυβελίδης), Τάτος, Ντούνης (84΄Κωνσταντινίδης)

Διαιτητής:Κ. Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Δ. Τίκας (Θεσπρωτίας) – Γ. Παπαλαζάρου (Ηπείρου)

Παρατηρητής διαιτησίας: Σ. Σπύρου (Καστοριάς)

To Top