Νίκη-ανάσα για Καμπανιακό

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο 2024 ο Καμπανιακός καθώς επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Β’ και αύξησε τη διαφορά από την τελευταία θέση του Βορείου ομίλου της Superleague 2.

Οι γηπεδούχοι με το… καλημέρα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έδειξαν τις διαθέσεις από τα πρώτα λεπτά, καθώς ο Γιουκούδης στο 3′ βρέθηκε σε θέση βολής, πλάσαρε σε κενή εστία καθώς ο Ταλιχμανίδης ήταν εξουδετερωμένος αλλά ο Κωττάς πρόλαβε να απομακρύνει.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ταλιχμανίδης απέκρουσε αλλά ο Παπαστεριανός σε κενή εστία πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς άρχισε και το πρώτο, με τον Καμπανιακό να έχει τεράστια ευκαιρία στο 49′ για να κάνει το 2-0, όμως ο Ταλιχμανίδης απέκρουσε ξανά με εντυπωσιακό τρόπο, όταν ο Τότσκα έφυγε στην αντεπίθεση, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο πορτιέρε αλλά νικήθηκε.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ήρθε το 2-0. Ο Τότσκα έκανε το κόρνερ, ο Μπούσης νίκησε όποιον αντίπαλο είχε στην περιοχή και με κεφαλιά έγραψε το όνομά του στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ. Μάλιστα στο 65′, ο Καμπανιακός είχε την ευκαιρία να ανεβάσει και άλλο τον δείκτη του σκορ αλλά, αρχικά ο Γιακούδης είδε την κεφαλιά του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ο Ταϊρης σε δεύτερο χρόνο με κεφαλιά είδε τον Ταλιχμανίδη να κάνει σπουδαία επέμβαση και εν τέλει το σουτ του Παπακωνσταντίνου κατέληξε κόρνερ.

 

To Top