ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη… αποσυμπίεσης! Η αγκαλιά των παικτών του Άρη και το βάρος που έφυγε

Λένε ότι μια εικόνα, ισοδυναμεί με 1000 λέξεις. Μια τέτοια εικόνα ήταν και αυτή μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ του Άρη στο παιχνίδι με τη Λαμία, με σκόρερ τον Φαμπιάνο.

Μόλις ο Βραζιλιάνος αμυντικός των κιτρινόμαυρων πέτυχε το τέρμα δεν το πανηγύρισε έξαλλα. Αντιθέτως αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του αγκαλιάστηκαν όλοι μαζί, σχηματίζοντας έναν κύκλο.

Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του Άρη κουβαλούσαν στις πλάτες τους μεγάλη πίεση. Πίεση από τα αρνητικά αποτελέσματα, από τα γκολ που δεν έρχονταν, από τη βαθμολογική συγκομιδή. Το έλεγαν και οι ίδιοι εξάλλου σε δηλώσεις τους, τονίζοντας παράλληλα ότι δε θα σταματήσουν τη σκληρή δουλειά μέχρι να το πετύχουν. Και το πέτυχαν.

Αυτή η αγκαλιά, πέρα από το καλό κλίμα έδειξε και κάτι ακόμη. Το άγχος που έφυγε, την υπόσχεση που έδωσαν για καλύτερες εμφανίσεις. Και μετά… απελευθερώθηκαν. Μπορεί να βοήθησαν και οι συγκυρίες όπως η αποβολή του Μπεχαράνο, μπορεί απλά να έβγαιναν όλες οι φάσεις.

Όμως η εικόνα της ομάδας ήταν αλλαγμένη. Φάνηκε εξάλλου από τα τελευταία παιχνίδια ότι το σύνολο έχει αρχίσει να δένει. Χρειάζεται σίγουρα πολλή δουλειά ακόμη, όμως υπάρχει διακοπή ενός μήνα και κάτι και ένας ακόμη γύρος μπροστά. Ο Άλαν Πάρντιου έχει δείξει ότι υπολογίζει σε όλους τους παίκτες και αυτοί αρχίζουν να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που ζητάει ο προπονητής τους.

To Top