Νίκη – βήμα για να μπει στη μάχη του τίτλου

Το ένα από τα δύο βήματα που χρειάζεται για να ξαναμπεί γερά στη μάχη του τίτλου έκανε σήμερα (13/03) η Ντόρτμουντ με το 1-0 επί της Αρμίνια, ενώ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με ανατροπή κατέβαλλε την αντίσταση της Μπόχουμ (2-1).

Μετά τη νέα «γκέλα» της Μπάγερν με την Χοφενχάιμ, η Ντόρτμουντ ήθελε πάση θυσία το «τρίποντο» με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Η Μπορούσια έστω και δύσκολα πήρε αυτό που ήθελε με το γκολ του Βολφ στο 21΄ κι έχει την ευκαιρία εφόσον νικήσει και στο άλλο ματς που «χρωστά» να πλησιάσει στο -4 από τους πρωτοπόρους Βαυαρούς.

Η Αρμίνια πάλεψε για να φύγει αήττητη από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι εξακολουθεί να δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στη Φρανκφούρτη, η Μπόχουμ «πάγωσε» την Αϊντραχτ στο 19΄ με τον Πόλτερ, ωστόσο, στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Μάσοβιτς στο 46΄ και το γκολ του Καμαντά στο 52΄ έφεραν «τούμπα» το ματς και πήραν τη νίκη, που τους δίνει κάποιες ελπίδες για την έξοδο στο Conference League της επόμενης περιόδου.

Με τη φανέλα των φιλοξενούμενων αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Κώστας Σταφυλλίδης, ενώ ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έμεινε στον πάγκο.

To Top