Νίκη για Γουότφορντ, δε χάνει η Πόρτσμουθ

Με το Πάσχα των καθολικών να αλλάζει το… κλασσικό πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου, σήμερα κρατάμε στα χέρια μας το κουπόνι του διημέρου που κρύβει αρκετές εκπλήξεις και προσφέρει αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Σήμερα όπως κάθε Παρασκευή έχουμε αγώνες για τη Β’ Γαλλίας και τη Β’ Ολλανδίας, ενώ κατ’ εξαίρεση υπάρχει και πλήρης δράση στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας. Στο εγχώριο πρωτάθλημα δεσπόζει την Κυριακή ο αγώνας Ολυμπιακoς  ΠΑΟΚ Live, ενώ αύριο ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πλατανιά, ενώ Άρης και Πανθρακικός παλεύουν για τη νίκη που θα τους δώσει… φτερά και ελπίδες σωτηρίας.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Παρί – Μονπελιέ. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε 1ο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας, που είναι ο «Άσσος» της Γουότφορντ με αντίπαλο την Μπάρνλεϊ σε απόδοση 1.93. Οι γηπεδούχοι συνδύασαν με ήττα τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, επιτρέποντας στη Χαλ να τους προσπεράσει στη βαθμολογία και να καταλάβει αυτή την προνομιούχο 2η θέση (απευθείας άνοδος). Σήμερα όμως είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς αυτή τη στιγμή η Χαλ βρίσκεται στο +2 (68-66), ενώ η 4η Κρίσταλ Πάλας έχει 65 βαθμούς. Πριν από τις δύο προαναφερθείσες ήττες, η ομάδα του Τζόλα «έτρεχε» ένα αήττητο σερί 7 αγώνων πρωταθλήματος (5 νίκες, 2 ισοπαλίες). Σήμερα θεωρούμε πως θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και θα πάρει το «τρίποντο» κόντρα σε μία ομάδα που μετρά μόνο μία νίκη στις τελευταίες 10 αγωνιστικές (5 ήττες, 4 ισοπαλίες), ενώ αγνοεί το «τρίποντο» στις τρεις τελευταίες (0-2-1). Το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η 11η Μπέρνλι (49β.) εντοπίζεται στο σκοράρισμα. Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με τον Άσσο της Νόρτζελαντ κόντρα στην Άαρχους σε απόδοση 1.90. Αισίως στους 14 βαθμούς η απόστασή της από την πρωτοπόρο Κοπεγχάγη και δεν μπορεί να ελπίζει σε τίποτα περισσότερο από την κατάκτηση της 2ης θέσης, με το τρίποντο σήμερα να είναι επιβεβλημένο, για να μην περιπλέξει περισσότερο η κατάσταση. Πάμε με τους γηπεδούχους που μπορούν να πανηγυρίσουν, αφού παίζουν με μία ομάδα που δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και είναι ενδεικτικά τα δύο τέρματα κατά μ.ο. στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Από την Α’ Αγγλίας έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Λέιτον Όριεντ επί της Σκάνθορπ σε απόδοση 2.03. Όσο η Σκάνθορπ δε βρίσκει τρόπο να καλύψει την… τρύπια άμυνά της, τόσο πιο κοντά θα έρχεται στην League 2. Μάλιστα δέχτηκε και τέταρτη διαδοχική ήττα την προηγούμενη αγωνιστική (έκτη στα επτά τελευταία) και αποτέλεσμα αυτού ήταν να διατηρηθεί εντός της ζώνης του υποβιβασμού, μόλις στο -1 από την Όλνταμ. Σε αντίθεση με ό,τι μας είχε συνηθίσει το τελευταίο διάστημα, όπου και προερχόταν από τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία της ματς, παραμένοντας αήττητη και μάλιστα με καλές -ως επί το πλείστον- εμφανίσεις, η Όριεντ παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών την προηγούμενη εβδομάδα. Ακόμα κι έτσι όμως, «τσίμπησε» τον βαθμό στην έδρα της Πρέστον, χρωστώντας ωστόσο πολλά και στον τερματοφύλακά της. Στα επτά ματς διεύρυνε το αήττητο σερί της πάντως η ομάδα του Σλέντι, που διατηρεί πάντα την επαφή της με την εξάδα των πλέι οφ και μοναδικό ζητούμενο απέναντι σε αυτήν την Σκάνθορπ, δεν μπορεί να είναι άλλο πέρα από το διπλό. Αυτό πιστεύουμε και εμείς για αυτό την επιλέξαμε με κάλυψη βέβαια στο Draw No Bet. Κλείνουμε τα «Μονά» με τον Άσσο της Νορθάμπτον κόντρα στην Τορκί σε απόδοση 1.91.

Στις «Μπόμπες» το σημείο της ημέρας είναι το Χ2 της Πόρτσμουθ κόντρα στην Πρέστον σε απόδοση 2.22. Ελπίδες για πλέι οφ δεν υπάρχουν πλέον για την Πόρτσμουθ, αφού έχουν… εξανεμιστεί εδώ και καιρό, αλλά τουλάχιστον διατηρεί μία σχετική διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της τάξης των εννιά βαθμών. Dum spiro… spero», το μότο των «πόμπεϊς» (όσο ζω, ελπίζω), που πήραν μία τεράστιας βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, όπου και υποδέχτηκαν την Κόβεντρι. Σκοράροντας στην αρχή και στο φινάλε του ματς, η ομάδα του Γουίτινγχαμ πανηγύρισε το τρίτο της τρίποντο στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος, μειώνοντας έτσι στους πέντε βαθμούς την απόσταση από τις θέσεις σωτηρίας. Αξίζει να αναφέρουμε πως σε καμία από τις πέντε πιο πρόσφατες εξόδους, δε δέχτηκε περισσότερα του ενός γκολ. Συνεχίζοντας στις «Μπόμπες» βρίσκουμε το Χ2 της Νοτς Κάουντι με αντίπαλο την Μπρέντφορντ σε απόδοση 2.18. Από τη Δανία έχουμε κρατήσει το 1Χ της Μίντιλαντ κόντρα στην Κοπεγχάγη που πληρώνει 2.10, ενώ για τη Β’ Ολλανδίας πάμε με το Χ2 της Ος στην έδρα της Ντορντρέχτ σε απόδοση 2.40. Τέλος απο την Ιρλανδία κρατήσαμε το 1Χ της Μποέμιανς με αντίπαλο τους Σλίγκο Ρόβερς που προσφέρεται σε απόδοση 2.25.

Στη Euroleague ο Παναθηναϊκός πήρε ακόμα ένα σπουδαίο «διπλό» αυτή τη φορά στη Γερμανία κόντρα στην Μπάμπεργκ και πλέον μπορεί να πάρει και το πλεονέκτημα έδρας σε πλέι οφ της διοργάνωσης. Σήμερα ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Τουρκία από τη Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και δε σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις. Πρόκειται για το Κίμκι – Κάχα Λαμποράλ και Άλμπα Βερολίνου – Ζαλγκίρις. Κάπου εδώ θεωρούμε ότι η πορεία της Κάχα θα πάρει τέλος… Η Κίμκι είναι καλύτερη ομάδα, πολύ δυνατή στην έδρα της και αν παίξει αυτό που μπορεί, θα επαληθεύσει τον άσο και θα καλύψει το χάντικαπ. Κίμκι -5.5 (1.91.). Στον αγώνα της Γερμανίας τώρα, οι δύο ομάδες έδειξαν ότι θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους τα παιχνίδια τους, παρά την έλλειψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Η Άλμπα δείχνει πιο φρέσκια τελευταία, ενώ έρχεται και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς θα την εμπιστευτούμε. Άλμπα +2 (1.90).

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

 

 

To Top