Νίκη για Καλαμάτα απέναντι στον Ολυμπιακό Β

Με πέναλτι του Μπαράλες, η Καλαμάτα νίκησε με 1-0 τον Ολυμπιακό Β για την 20η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2.
Το γκολ του Αργεντινού Χερόνιμο Μπαράλες με πέναλτι στο 63ο λεπτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στην Καλαμάτα κόντρα στον Ολυμπιακό Β, για την 20η αγωνιστική του β’ ομίλου της Super League 2, σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι.

Στο 81’ η “μαύρη θύελλα” μάλιστα, είχε κλασσική ευκαιρία και για δεύτερο τέρμα όταν ο Κωτσόπουλος με σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Παπαδούδη!

Η μεσσηνιακή ομάδα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον Διαγόρα και η εκτός έδρας επικράτηση επί του Τηλυκράτη.

Ο Ολυμπιακός του Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισε την ήττα έπειτα από πέντε σερί αήττητους αγώνες όπου είχε τρεις νίκες με Παναθηναϊκό Β, Γιούχτα και Διαγόρα και δύο ισοπαλίες με Τηλυκράτη και Αιγάλεω.

Καλαμάτα (Τερζής): Κοβάλ, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Κάτσε (59′ Τάτος), Κοζορώνης, Ματέους (46′ Κατάλντι), Ελιβέλτο (71′ Κωτσόπουλος), Πασάς, Μπαράλες (84′ Κωνσταντινόπουλος).

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα, Βλαχομήτρος, Μπαγκαλιάνης, Κουτσίδης (84′ Αποστολόπουλος), Κεραμίδας (72′ Παπακανέλλος), Μαυρουδής (72′ Σγουρός), Μπρίνιτς, Ι. Ιμπαγάσα (64′ Κεϊτά), Σαπουντζής (84′ Πινακάς), Αργυρίου.

To Top