Νίκη για Μπρέντφορντ, εκπλήξεις στο μενού

Με την Αγγλία να παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι της… πίτας του σημερινού προγράμματος και το Κόπα Άφρικα να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, πάμε να αναλύσουμε τις σημερινές μας προτάσεις που περιλαμβάνουν δύο αγώνες στην κατηγορία «Μονά» και τρεις αγώνες στην κατηγορία «Μπόμπες».

Αρχίζοντας απο τα «Μονά» βρίσκουμε ως σημείο της ημέρας τον «Άσσο» της Μπρέντφορντ με αντίπαλο τη Λέιτον Όριεντ σε απόδοση 1.70. Οι γηπεδούχοι διαθέτουν ποιοτική ομάδα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά το ατυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Τρανμίρ, που ήταν το πρώτο μετά απο 5 μήνες. Μάλιστα η Μπρέντοφορντ είχε 13 νίκες σερί, με τη σημερινή της αντίπαλο να μη τη φοβίζει. Στο Κόπα Άφρικα μετά τις δύο χθεσινές επιτυχίες με τις εκπλήξεις σε Ζάμπια και Νιγηρία (πλήρωσαν απόδοση 2.40 και 2.15 αντίστοιχα) πάμε σήμερα με τον Άσσο Draw No Bet της Τυνησίας κόντρα στην Αλγερία που παίζεται στο 2.00. Οι γηπεδούχοι που είναι στον όμιλο του «θανάτου» όπως λέγεται ο 4ος όμιλος (παίζουν ακόμα Ακτή Ελεφαντοστου και Τόνγκο) το αουτσάιντερ θέλουν να διαψεύσουν τα προγνωστικα και να μπουν με το δεξί στη διοργάνωση. Διαθέτουν ομοιογένεια και καλό κλίμα, που θα τους βοηθήσει κόντα στους σκληροτράχηλους Αλγερινούς.

Στις «Μπόμπες» αρχίζουμε από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας και την αναμέτρηση Γιουβέντους – Λάτσιο, στην οποία έχουμε επιλέξει το Χ2. Πολλές απουσίες για τους γηπεδούχους που έχουν στην αποστολή μόνο έναν καθαρόαιμο επιθετικό (σ.σ. Μάτρι) και ο Κόντε προβληματίζεται πως θα παρατάξει την ενδεκάδα. Από την άλλη η Λάτσιο δείχνει πως φέτος έχει μέταλλο και μπορεί να φτάσει μέχρι και στην κατάκτηση του θεσμου, αφού περάσει το δύσκολο εμπόδιο των πρωταθλητών Ιταλίας. Σήμερα θα κυνηγήσει το γκολ που θα τη φέρει σε θέση οδηγού ενόψει της ρεβανς. Αν το πετύχει δύσκολα θα καταφέρει να χάσει. Συνεχίζουμε με το Χ2 στον αγώνα Λούτον – Λίνκολν για την Κόνφερανς σε απόδοση 2.60. Ήρθε η ώρα οι φιλοξενούμενοι να «ξυπνήσουν» και να πάρουν τα πάνω τους, καθώς το αρνητικό σερί τους μεγαλώνει σε επικίνδυνο βαθμό. Σήμερα αγωνίζονται πλήρεις και θα επιδιώξουν να φύγουν με βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Λούτον. Τέλος το Κόπα Λιμπερταδόρες επιστρέφει με τα πλέι οφ και εμείς πάμε με το Χ2 στην αναμέτρηση Κλαμπ Λεόν – Ικίκε σε απόδοση 2.63.

Στο Τένις κάνουμε ένα… διάλλειμα απο το Αυστραλιανό Open και προτείνουμε για το ATP Challenger Helibronn over 22.5 σετ στην αναμέτρηση του Πάου με τον Μαρτσένκο σε απόδοση 1.83.

Επισκεφτείτε το www.Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά Στοιχήματος της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis, ενημερωθείτε για τα Aποτελέσματα  Στοιχήματος , συμβουλευτείτε όλες τις βαθμολογίες και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Στοίχημα μέσω του Chat. Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε.

 

To Top