Νίκη για να βάλει τέλος στις περιπέτειες και να μείνει “ζωντανός” για την εξάδα

Είναι οι καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί έτσι και κάνουν τον σημερινό (16.00) αγώνα του Άρη με τον Πανελευσινιακό στο Αλεξάνδρειο για την 23η αγωνιστική και κρίσιμο και επικίνδυνο και ιδιαίτερα “πονηρό”.

Ποιες είναι αυτές οι καταστάσεις; Καταρχήν ο Άρης αγωνίζεται χωρίς τον κορυφαίο – βάσει στατιστικών και όχι μόνο – παίκτη του και θα πρέπει να πορευτεί έτσι ως το τέλος της χρονιάς, καθώς ο Γιάννης Αθηναίου έφυγε για την Ιταλία και την Αρμάνι Μιλάνου. Εν συνεχεία υπάρχει ο Πανελευσινιακός. Μετράει πέντε σερί ήττες, έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια του και παίζει στο Παλέ για την… ζωή του, καθώς υπάρχει το ντέρμπι Ηλυσιακού – Ίκαρου παράλληλα.

Η ομάδα της Ελευσίνας έχει ρεκόρ 6-16, όπως και ο Ίκαρος, ενώ ο Ηλυσιακός έχει ρεκόρ 5-17. Ουσιαστικά κίνδυνος για τον Άρη με ρεκόρ 9-13 δεν υπάρχει, αλλά αν σήμερα γίνει μια “στραβή”, τότε οι κίτρινοι με δεδομένη την αποδυνάμωσή τους, μπαίνουν σε περιπέτειες.

Ο Άρης είναι ομάδα που έχει αρχές στο παιχνίδι της, ειδικά στην άμυνα και σε αυτές θα στηριχθεί σήμερα για να πάρει την δέκατη νίκη, η οποία θα τον βάλει στα πλέι οφ και θα του διατηρήσει “ζωντανές” τις ελπίδες για την κατάκτηση της 6ης θέσης, ειδικά αν η ομάδα δείξει σωστή αντίδραση στην κάλυψη του κενού του Αθηναίου.

 

To Top