Νίκη για να «τελειώνει» με την παραμονή

Πανέτοιμοι είναι οι παίκτες του Άρη για να κάνουν σήμερα στις 19:00 το δεύτερο βήμα, που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή τους στην κατηγορία, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι μνήμες από την πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων είναι ακόμα νωπές, με τους «πράσινους» να περνούν νικηφόρα από τη Μίκρα και να παίρνουν τους «κίτρινους» μαζί τους στα πλέι-άουτ.

Πάντως, το κλίμα είναι πολύ καλό στο στρατόπεδο του Άρη και η ηρεμία έχει επανέλθει από την στιγμή που η ομάδα επέστρεψε μετά από εννέα σερί αρνητικά αποτελέσματα στις νίκες. Άλλωστε, σε περίπτωση κατάκτησης του «διπλού» σήμερα στη Γλυφάδα το σύνολο του Σπύρου Φίνου θα «κλειδώσει» στην ουσία από τώρα την παραμονή του στα μεγάλα σαλόνια.

Ρίχνοντας κανείς μια ματιά στην προϊστορία των δύο ομάδων θα διαπιστώσει πως στην κανονική περίοδο Άρης και Παναθηναϊκός σημείωσαν νίκες με 3-0 και μάλιστα εκτός έδρας, όμως, οι «κίτρινοι» στη συνολική διαφορά πόντων των δύο αγώνων κράτησαν το πλεονέκτημα για έναν πόντο διαφορά!

Συνολικά στις 33 αναμετρήσεις που έχουν γίνει από το 1998 οπότε και καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, ο Παναθηναϊκός προηγείται στις νίκες με 24-9.

Η βαθμολογία (σε 1 αγωνιστική των πλέι-άουτ): 1. Άρης 25, 2. ΠΑΟ 23, 3. Παναχαϊκή 20, 4. Αιγίνιο 17.

To Top