Νίκη για την Μπέτις μετά από πέντε παιχνίδια

Μετά από 5 θετικά αποτελέσματα με την Μπέτις στα τελευταία μεταξύ τους ματς, αυτή την φορά η Αθλέτικ γνώρισε την ήττα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» με 1-0, αποτέλεσμα που έφερε τους Ανδαλουσιάνους στην 4η θέση (όμιλοι Champions League), αλλά με την 5η Μπαρτσελόνα να έχει δύο ματς λιγότερα.

Οι Ανδαλουσιάνοι προέρχονταν από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις (δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες), ωστόσο, κατάφεραν με το γκολ του Ιγκλέσιας στο πρώτο μέρος να πάρουν το «τρίποντο» απέναντι στους Βάσκους.

Το έργο τους, μάλιστα, έγινε ακόμη πιο δύσκολο μετά το 80ό λεπτό και την αποβολή του Φεκίρ με απευθείας κόκκινη κάρτα, ωστόσο, παρά την πίεση που δέχτηκαν άντεξαν και παραμένουν «ζωντανοί» στη «μάχη» για την έξοδο στο Champions League της επόμενης περιόδου.

Η Σεβίλη έχασε νέο έδαφος αφήνοντας δύο βαθμούς στο «Βαγιέκας» απέναντι στη Ράγιο, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε ισόπαλη 1-1.

Οι Ανδαλουσιανοί, που είδαν να τους ακυρώνεται με τη χρήση VAR γκολ του Ράφα Μιρ στο 11ο λεπτό, βρέθηκαν να κυνηγούν την ανατροπή στο σκορ μετά το γκολ του Μπεμπέ με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου.

Η ομάδα του Χουλέν Λοπετέγκι πίεσε στη συνέχεια, έχασε ευκαιρίες, ισοφάρισε με το τέρμα του Ντιλέινι, αλλά δεν μπόρεσε στο υπόλοιπο του αγώνα να βρει το γκολ της νίκης.

Η Σεβίλλη μείωσε στους 7 βαθμούς από τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παίζει αύριο στη Μαγιόρκα.

To Top