Νίκη για τη Βέρντερ, πολλές και δυνατές εκπλήξεις‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος. Το κουπόνι του Σαββατοκύριακου κρατάμε στα χέρια απο σήμερα το πρωί και με μία πρώτη ματιά μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ενδιαφέρον και με πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες.

Σήμερα φυσικά θα ασχοληθούμε με τους αγώνες της Παρασκευής, καθώς το πρόγραμμα περιλαμβάνει Β’ Γαλλίας, απο ένα αγώνα για Α’ Γερμανίας, Α’ Γαλλίας, Α’ Ισπανίας, Α’ Ιταλίας και Α’ Ολλανδίας. Φυσικά η ημέρα έχει και Μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται για την Euroleague την Μπάμπεργκ και να θέλει μόνο τη νίκη.

Αρχίζουμε με τις «Μπόμπες» και το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα. Είναι το Χ2 της Έμεν με αντίπαλο τη Φέενταμ σε απόδοση 2.15. Η διακοπή του Πρωταθλήματος ήρθε στο χειρότερο ίσως σημείο για τη Φέενταμ. Και αυτό καθώς είχε πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες απέναντι σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Αρχικά επικράτησε 3-1 της Χέλμοντ Σπορ και στη συνέχεια 2-1 της Σπάρτα Ρότερνταμ. Από την άλλη η Έμεν προσδοκά σε μία καλύτερη πορεία μετά τη διακοπή και το σημερινό παιχνίδι είναι ό,τι πρέπει για να πάρει τα… πάνω της. Το δεύτερο δυνατό μας σημείο είναι το 1Χ της Τουλούζ με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, τη νέα ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν δέκα ημέρες πριν για το Κύπελλο με τους Παριζιάνους να επικρατούν 3-1, όμως το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό, με τους γηπεδούχους να είναι άκρως επικίνδυνοι στην έδρα τους και να μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους πρωτοπόρους του γαλλικού πρωταθλήματος. Συνεχίζουμε με το Χ2 της Νιμ με αντίπαλο την Καέν σε απόδοση 2.14.

Μετά την εντός έδρας ήττα-σοκ από τη νεοφώτιστη Νιμ, άφησε ακόμα δύο βαθμούς την προηγούμενη εβδομάδα, στην έδρα της Κλερμόν. Πλέον Ανζέ και Ιστρ που έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκονται μόλις στο -1 και τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν όλο και περισσότερο για την ομάδα του Γκαραντί.

Από την άλλη η Νιμ πηγαίνει από νίκη σε νίκη και φτάνει να διεκδικεί ακόμα και είσοδο στην προνομιούχο τριάδα. Έτσι πάμε με τη φόρμα και στηρίξουμε τη Νιμ που είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Με το Χ2 πάμε και στον αγώνα της Νιόρ κόντρα στην Γκινγκάμπ σε απόδοση 2.25. Η Νιόρ είναι τρία παιχνίδια αήττητη με το τεράστιο διπλό κόντρα στην Καέν να ξεχωρίζει. Τουλάχιστον δεν ηττήθηκε υποδεχόμενη την Λαβάλ, μία εκ των βασικών της αντιπάλων για την παραμονή στην κατηγορία και παρέμεινε έτσι στο +1 από την τελευταία τριάδα.

Έτσι η νεοφώτιστη Νιόρ δείχνει να έχει μπει δυνατά στο νέο έτος, όπου κι έχει μαζέψει ήδη επτά βαθμούς σε αυτό το διάστημα. Τέλος Χ2 προβλέπουμε και για τον αγώνα της Καρντεμίρ Καραμπούκ κόντρα στην Μπεσίκτας σε απόδοση 2.35. Δεν τα κατάφερε στο ντέρμπι με τη Γαλατασαράι την προηγούμενη εβδομάδα καθώς ηττήθηκε με 2-1. Η Καρντεμίρ μακριά από την έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη, καθώς φέτος έχει κερδίσει τις Γαλατασαράι, Φενέρμπαχτσε και Τράμπζονσπορ, όλες μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-1, και σήμερα απειλεί να κάνει το ίδιο και με την Μπεσίκτας.

Στα «Μονά» έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» της Βέρντερ Βρέμης με αντίπαλο το Αννόβερο σε απόδοση 2.00. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν εναγωνίως τη νίκη για να ανέβουν ψυχολογικά, αφού προέρχονται απο την εντός έδρας συντριβή κόντρα στην Ντόρτμουντ, αλλά και την εκτός έδρας απο το Αμβούργο. Πάντως σήμερα η παράδοση είναι υπέρ τους και αν προσέξουν την άμυνά τους, που στα τελευταία παιχνίδια δεν «πατάει» καλά σήμερα δε θα έχουν πρόβλημα κόντρα στο Αννόβερο που προέρχεται από τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες.

Στην κατηγορία «Σύστημα» έχουμε επιλέξει τρία σημεία σε σύστημα 2-3 (4 στήλες x 14€) και συνολικό ποντάρισμα 56€. Αναλυτικά τα σημεία:

Χάβρη – Ντιζόν 1 (1.98)

Βαάλβάικ – Χέρενφεν Χ2 (1.86)

Ρετζίνα – Βερόνα 2 (2.23)

 

Στο Μπάσκετ συνεχίζουμε με Euroleague Αρχίζουμε με το Μάλαγα – Εφές Πίλσεν. Ένα μεγάλο ντέρμπι αναμένεται στην Ισπανία, με τη Μάλαγα, μετά τη μεγάλη νίκη της επί της ΤΣΣΚΑ, να θέλει να μπει ξανά δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Έχει τον ενθουσιασμό και την έδρα και μπορεί να πάρει άλλη μία σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Μάλαγα -1.5 (1.91). Στην άλλη πρόταση του tipster μας η Κάχα Λαμποράλ φιλοξενεί την Κίμκι. Μάλλον υπερβολικό είναι το χάντικαπ που άνοιξε στο παιχνίδι. Σίγουρα, η Κάχα είναι το φαβορί στην έδρα της, αλλά είναι ερωτηματικό το κατά πόσο θα μπορέσει να πιάσει καλό ρυθμό, όντας επηρεασμένη και από την ήττα από τη Μπάρτσα. Καλή ομάδα η Κίμκι, που ξέρει να παίζει άμυνα και να ελέγχει το ρυθμό όταν χρειάζεται. Κρατάμε το διπλό. Κίμκι +7.

Το Betarades.com σας ενημερώνει καθημερινά για κάθε εξέλιξη στις “Μεταγραφες Superleague 2012-2013″. Όλες οι πληροφορίες που θέλετε να μάθετε για τα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων όπως ηλικία, εθνικότητα, θέση, διάρκεια συμβολαίου, ετήσιες απολαβές κ.ά. Κάντε κλικ εδώ και βρείτε εύκολα και γρήγορα, όποια πληροφορία θέλετε.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά το Στοίχημα της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ και Tennis.

To Top