Νίκη για τον Χέρμπερτ και την Άλμπα

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι πρώτοι προκριματικοί αγώνες στην Ευρωλίγκα και η Άλμπα Βερολίνου του Γκόρντον Χέρμπερτ έκανε επίδειξη ισχύος απέναντι στη Ρίγα. Κέρδισε με σκορ 82-60 και θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Σαρλερουά, η οποία επιβλήθηκε της Ντόνετσκ με σκορ 61-59.

Ο πρώην τεχνικός του Άρη είδε την ομάδα του να επιβάλλεται πλήρως στο παρκέ και να διαλύει κάθε αμυντικό πλάνο των Λετονών. Μεγάλοι πρωταγωνιστές για την ομάδα του Χέρμπερτ ήταν οι Στάιγκερ (15π.), Γουντ (13π.) και Γουίβερ (11π., 6ασ.).

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Σαρλερουά, η τοπική ομάδα κέρδισε δύσκολα τη Ντόνετσκ έχοντας κορυφαίους παίκτες τους Βελς (13π.) και Χάμιλτον (10π.).

Στον όμιλο του Βίλνιους, η Λιέτουβος Ρίτας έκανε περίπατο με τη Μπούντουτσνοστ, την οποία κέρδισε με σκορ 83-64 με πρωταγωνιστές δύο παίκτες που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Τάιρις Ράις (16π.) του Πανιωνίου και τον Ρενάλντας Σεϊμπούτις (17π.) του Ολυμπιακού και του Αμαρουσίου.

Στο άλλο παιχνίδι η Τσιμπόνα έστω και δύσκολα ξεπέρασε το εμπόδιο της Σολέ, κερδίζοντας με σκορ 77-70 και το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τους Λιθουανούς.

To Top