ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη επί της Σερβίας και πρωτιά στον όμιλο για τους Παίδες

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Εθνική ομάδα πόλο των παίδων με 8-4 επί της διοργανώτριας Σερβίας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου των βαλκανικών αγώνων. Έτσι, το συγκρότημα του Νίκου Βενετόπουλου λίγες ώρες αργότερα αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (9/7) την Τουρκία στον ημιτελικό της διοργάνωσης και είναι το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί στον τελικό του τουρνουά.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά για την Εθνική ομάδα, η οποία προηγήθηκε 3-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου και κράτησε τη διαφορά των δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (4-2). Στην τρίτη περίοδο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθάρισε την υπόθεση νίκη, αφού κατάφερε να μη δεχθεί ούτε ένα γκολ σημειώνοντας παράλληλα δύο (6-2).

Πρώτος σκόρερ για την Ελλάδα ο Χριστοφορίδης με 3 γκολ ενώ 2 σημείωσε ο Καραβιώτης, και από ένα οι Μπραΐμης, Τσιστράκης και Κουρούβανης.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους εξής αθλητές
:
Σταύρος – Σέργιος Μανθογιάννης, Στάθης Καλογερόπουλος, Νίκος Κουρούβανης, Αριστείδης Καραβιώτης, Μανώλης Τσιστράκης, Δημήτρης Παλιός, Παύλος Δήμου, Ούγκο – Αλεσάντρο Πιόβαν, Νίκος – Σπύρος Παπανικολάου, Τάσος Βαλλιανάτος, Ιπποκράτης Χαλυβόπουλος, Γιώργος Χριστοφορίδης, Διονύσης Μπραϊμης.

Μαζί τους ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Βενετόπουλος , ο συνεργάτης του Βαγγέλης Πάτρας, ο φυσικοθεραπευτής Κώστας Δρακουτός και ο Λάζαρος Αντωνιάδης (αρχηγός αποστολής).

To Top