ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με νίκη επί του Κολοσσού ισοφαρίζει ρεκόρ 23 ετών!

Νίκη σήμερα επί του Κολοσσού θα είναι το ιδανικότερο κλείσιμο μιας κανονικής περιόδου στην οποία ο Άρης πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία, μέσα από την οποία κέρδισε σε πολύ μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη του κόσμου του. Παράλληλα είναι και μια κανονική περίοδος σημαντικών επιδόσεων…

Ο Άρης αν κερδίσει σήμερα τους Ροδίτες θα φτάσει τις 20 νίκες σε 26 αγωνιστικές, επίδοση που είναι δεύτερη από τότε που το πρωτάθλημα έγινε επαγγελματικό και διοργανώνεται από τον ΕΣΑΚΕ.

Την περίοδο 1992-93 οι κίτρινοι με αρχηγό τον Παναγιώτη Γιαννάκη και μεγάλο σταρ τον Ρόι Τάρπλεϊ ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια με ρεκόρ 20-6. Την ίδια χρονιά είχαν ρεκόρ 11-2, που αποτελεί την καλύτερη επίδοση στα εντός έδρας παιχνίδια, την οποία είχαν άλλες δύο φορές. Ήταν τις χρονιές του Αντρέα Ματσόν (2006-07 και 2008-09) όταν επίσης κέρδισαν 11 από τα 13 εντός έδρας παιχνίδια τους.

Αυτά τα δύο ρεκόρ κυνηγάει σήμερα ο Άρης με νίκη, για να επαληθευτεί και με αυτόν τον τρόπο η εξαιρετική παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα, που του χάρισε την τρίτη θέση.

To Top