ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκη ηρεμίας σε μια ομάδα που ζητάει ενίσχυση και προαναγγέλλει πέντε μεταγραφές…

Ο Άρης χθες πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague καθώς κέρδισε με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 3η αγωνιστική. Σκόρερ για τους κιτρινόμαυρους ο Σαμόρα στο 16′, ο Μορόν στο 61΄και ο Φαμπιάνο στο 80 με πέναλτι, ενώ τα γκολ του Αστέρα πέτυχαν οι Μπαρτόλο (29′) και Μάντζης (85′).

Οι κιτρινόμαυροι έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, είχαν και πάλι αμυντικές αδυναμίες, όμως κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο ντεμπούτο του Άκη Μάντζιου…

Ήταν μια νίκη που δίνει ηρεμία στον Άρη, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη (Ντιναμό Κιέβου, ΟΦΗ, Λαμία), ειδικότερα μια και έρχεται η διακοπή του πρωταθλήματος….

“Κάναμε μια σημαντική νίκη, που θα δώσει ηρεμία. Μια νίκη που θα δώσει αυτοπεποίθηση. Σε γενικές γραμμές είχαμε αρκετά καλά πράγματα, ειδικά στο πρώτο 20λεπτο. Θέλουμε δουλειά σε πολλά κομμάτια. Υπήρχε πίεση στην ομάδα, θέλαμε τους τρεις βαθμούς. Υπάρχει η διακοπή, να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε την ομάδα”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Άκης Μάντζιος.

Όμως σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόμαυροι κατέγραψαν τα δεδομένα προβλήματα που υπάρχουν ειδικά μεσοαμυντικά…

Η ομάδα ζητάει ενίσχυση και όπως τόνισε χθες ο Άκης Μάντζιος έπονται άλλες πέντε μεταγραφές…

To Top