Νίκη και αλλαγή κλίματος η Εθνική με Γιβραλτάρ

Η Εθνική ομάδα υποδέχεται απόψε στην «OPAP Arena» το Γιβραλτάρ, θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις.
Η ήττα από την Ολλανδία και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, τραυμάτισε την εικόνα της Εθνικής ομάδας. Απόψε (21:45, ALPHA, Novasports Prime) η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ έχει την ευκαιρία να αλλάξει το κλίμα και να αντιστρέψει το κλίμα. Η Ελλάδα υποδέχεται το Γιβραλτάρ στην «OPAP Arena», για την 6η αγωνιστική του Β΄ ομίλου, επιζητώντας το 2Χ2 στην έδρα της μετά τη νίκη επί της Ιρλανδίας (2-1) .

Η «γαλανόλευκη» έχει την ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια να σκεφτεί τη συνέχεια, όπου θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Γαλλία, Ολλανδία και στο παιχνίδι του Δουβλίνου.

Η Ελλάδα ισοβαθμεί με τους «οράνιε» στη δεύτερη θέση (έχουν από έξι βαθμούς), με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν να έχει όμως παιχνίδι λιγότερο και να δοκιμάζεται, επίσης την Κυριακή και την ίδια ώρα, στο στάδιο «Αβίβα» απέναντι στην Ιρλανδία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Πογέτ θα κάνει αρκετές αλλαγές, κυρίως αναγκαστικά, καθώς αφού οι Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος και Σιώπης συμπλήρωσαν κάρτες την Πέμπτη, ενώ ο Μπάλντοκ είναι τραυματίας. Αντίθετα, επιστρέφει ο Μαυροπάνος, ο οποίος έλειψε αισθητά από το ματς στην Ολλανδία, ενώ διαθέσιμος είναι και ο Αλεξανδρόπουλος.

Στην ενδεκάδα αναμένεται να αγωνιστούν οι Βλαχοδήμος, Γιαννούλης, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Ρότα, Μπουχαλάκης, Αλεξανδρόπουλος, Μασούρας, Μπακασέτας, Πέλκας και Γιακουμάκης.

To Top