ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη και «βλέπει»… Ρωσία η Εθνική

Η Ελλάδα υποδέχεται στις 21:45 (ΣΚΑΪ, Cosmotesports1) το αδύναμο Γιβραλτάρ ώστε να σφραγίσει την παρουσία της στα μπαράζ που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Την ίδια ώρα η Βοσνία που έχει μαθηματικές ελπίδες για τη δεύτερη θέση θα παίζει εκτός με την Εσθονία. 

Υπενθυμίζεται ότι στην εκτός έδρας αναμέτρηση, η Εθνική επικράτησε 4-1 και το συγκεκριμένο σκορ είχε διαμορφωθεί από τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Το πιθανότερο σενάριο είναι ο Μίχαελ Σκίμπε να κάνει δύο αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ματς στην Κύπρο και ουσιαστικά θα είναι και οι δύο αναγκαστικές. Ο Γερμανός θα χρησιμοποιήσει σύστημα 4-2-3-1. Ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα ο Τζαβέλλας αριστερά, ο Παπασταθόπουλος με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στα στόπερ, καθώς είναι τιμωρημένος ο Μανωλάς (όπως και οι Σάμαρης-Δώνης) και δεξιά λογικά ο Μανιάτης.

Ο Βασίλης Τοροσίδης, που έγινε αλλαγή το Σάββατο λόγω ενοχλήσεων στον αυχένα, είναι καλύτερα. Αλλά είναι πολύ πιθανό να προφυλαχθεί. Ζέκα και Τζιόλης θα βρίσκονται στα χαφ, ο Μάνταλος θα κινείται δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Σταφυλίδης αριστερά και ο Φορτούνης θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Μήτρογλου.

Στο όριο καρτών ενόψει μπαράζ βρίσκονται οι Γιώργος Τζαβέλλας, Κώστας Μήτρογλου, Κώστας Σταφυλίδης, Παναγιώτης Ρέτσος και χρειάζεται να παρουσιάστουν προσεκτικοί όσοι από αυτούς αγωνιστούν απόψε.

Ένα πιθανό σχήμα για τους φιλοξενούμενους είναι: Ιμπραχίμ στο τέρμα. Μπαρνέτ αριστερά Πούσεϊ, Τσιμπολίνα στα στόπερ και Γκαρσία δεξιά. Στα χαφ οι Μασκαρένια, Μπόσιο, Μπάρντον, Γουόκερ δεξιά και Ερνάντεζ, Κουμίς.

To Top