Νίκη και μόνο νίκη θέλει ο Άρης

Αφού… τρίτωσε το κακό για τον Άρη το περασμένο Σάββατο, όταν και γνώρισε την τρίτη του σερί ήττα στο πρωτάθλημα από τον Φοίνικα Σύρου σε ισάριθμους αγώνες, οι παίκτες του Αντρέι Κράβαρικ είναι πλέον έτοιμοι να κάνουν μια νέα αρχή σήμερα κόντρα στη Νίκη Αιγινίου (19:00, Αιγίνιο).

Το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι σε μία ομάδα, η οποία βρίσκεται στην ίδια κατάσταση με τους «κίτρινους» (με τη διαφορά ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν έναν βαθμό από το χαμένο τάι-μπρέικ με τον Εθνικό!). Ωστόσο, είναι αποφασισμένοι ν΄ αφήσουν πίσω τους τα άσχημα αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις (βλ. το ματς κόντρα στη Λαμία) και να χαράξουν ένα νέο ξεκίνημα. Άλλωστε, η νίκη είναι μονόδρομος για τον Άρη, αν δεν θέλει να… μπλέξει από νωρίς.

Το αρνητικό για τον Αντρέι Κράβαρικ είναι το γεγονός πως σ΄ ένα ακόμα ματς δεν θα έχει λευκό το απουσιολόγιό του, δεδομένου ότι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Ντίνα, Γάτση. Σε αντίθεση, δηλαδή, με τον Τόλη Αρμενάκη, ο οποίος θα είναι παρών στο Αιγίνιο, έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του.

To Top