Νίκη και… φύγαμε!

Κάτω από τη σκιά της… επενδυτολογίας, αλλά και την ασφυκτική πίεση για να γευτεί την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, όντας καθηλωμένος στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος, ο Άρης υποδέχεται (15:00) τον Πανθρακικό σε ένα παιχνίδι, το οποίο όχι άδικα, χαρακτηρίζεται «πρόωρος τελικός».

Τις τελευταίες 48 ώρες έγιναν δυο πολύωρες συναντήσεις του Δημήτρη Ηλιάδη με τον υποψήφιο επενδυτή για την κίτρινη ΠΑΕ, χωρίς να γίνει γνωστό ούτε το όνομα, ούτε η εταιρία που εκπροσωπεί, εκτοξεύοντας στα ύψη την αγωνία του κόσμου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μέσω της ανακοίνωσης που εκδόθηκε ζητάει υπομονή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, όταν και θα κλείσει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και μέχρι τότε όλα είναι ανοιχτά!

«Επενδυτές» και «άρθρο 99» δεν δίνουν, όμως… βαθμούς κάτι που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος ετοίμασε τον Άρη για το πολύτιμο «τρίποντο» επί του Πανθρακικού, με επιμένοντας να έχει εκτός αρχικών πλάνων τους Αγκάνθο και Πουλίδο.

Ο Σέρβος τεχνικός σκέφτεται να ξεκινήσει με τον Τσουμάνη (από το «ψυγείο») αριστερό μπακ, ενώ οι υπόλοιποι δέκα αναμένεται να είναι: Διούδης, Ψυχογιός, Έλσνερ, Κύργιας, Ηρακλής, Νταμαρλής, Σουνάς, Τάτος, Ουντότζι, Μανιάς .

«Το παιχνίδι της Κυριακής έχει μεγάλη σημασία για τον Άρη. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα ήταν «τελικοί» και για αυτό προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας» είπε στην κάμερα του συνδρομητικού ο Μιλίνκοβιτς.

To Top