Νίκη με ανατροπή για την Εθνική Παίδων επί της Σερβίας

Με σπουδαία νίκη 11-9 επί της Σερβίας, ολοκλήρωσε η εθνική υδατοσφαίρισης παίδων τις υποχρεώσεις της στην Α΄ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ15, που διεξάγεται στην Ποντγκόριτσα.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέλαβε τη δεύτερη θέση του Β΄ ομίλου και πλέον θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό της Παρασκευής (14/7) τον τρίτο του Α΄ ομίλου (θα ξεκαθαρίσει αργά απόψε).

Οπως και στο χθεσινό παιχνίδι με την Κροατία, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε πολύ άσχημα και βρέθηκε να χάνει 4-0 και 6-1 στις αρχές της δεύτερης περιόδου. Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική, με την εθνική να βελτιώνει πάρα πολύ την άμυνά της και να κρατάει τους “πλάβι” χωρίς γκολ για ακριβώς 16 αγωνιστικά λεπτά. Με σερί 7-0, οι διεθνείς πέρασαν μπροστά 8-6 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου. Στο ξεκίνημα της τελευταίας περιόδου, η Σερβία βρήκε τρία γκολ μέσα σε ενάμισι λεπτό και προσπέρασε 9-8, αλλά η εθνική “απάντησε” με δικό της σερί 3-0 και πήρε τη νίκη.

Τα οκτάλεπτα: 1-5, 3-1, 4-0, 3-3
Οι συνθέσεις:
ΕΛΛΑΔΑ (Φώντας Λεμπέσης): Μπερδές, Αγγελόπουλος 4, Κρεμανταλάς, Ζουζούνης, Λεωνιδάκης, Λαμπάτος 2, Χατζής 2, Μαρσέλλος, Πατσιλινάκος, Ράπτης, Σάρρος 3, Καρατζάς, Πιμπλής
ΣΕΡΒΙΑ: Μουσκίνοβιτς, Βοϊνοβιτς, Νέσκοβιτς 3, Μούντσαν, Αντζελιτς, Βασίλιεβιτς 2, Ραχπέιμα 2, Λούκιτς, Μίτσιτς, Ουρόσεβιτς 1, Πάβλοβιτς 1, Βάσιτς, Γκόσιτς

To Top