Νίκη με ανατροπή για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια βρέθηκε για άλλη μία φορά με την… πλάτη στον τοίχο, «κυνηγώντας» στο σκορ τη Βαγιαδολίδ απ’ το 6ο λεπτό, όμως τούτη τη φορά έδειξε «χαρακτήρα» και με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο 45λεπτο έφτασε σε μία «χρυσή» νίκη με 2-1 στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της LaLiga.

Ο Ντιακαμπί στο 60′ έφερε το ματς στα ίσα για τις «νυχτερίδες» όμως το γκολ της νίκης ήρθε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων απ’ τον Γουέρα Μορένο ο οποίος είχε περάσει στο γήπεδο στο 90′, χαρίζοντας στη Βαλένθια μία νίκη που την «ξεκόλλησε» απ’ την επικίνδυνη ζώνη.

Την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ έκανε τη δική της ανατροπή στο «Θεράμικα» απέναντι στην Εσπανιόλ, επικράτησε με το εμφατικό 4-2 κι έπιασε θέση στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας, προσπερνώντας την Μπέτις και «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο τους Καταλανούς, που έπεσαν στη 19η θέση, μετρώντας 7 ήττες και μία ισοπαλία στους τελευταίους 8 αγώνες τους.

Ο Πουάδο στο φινάλε του πρώτου μέρους έδωσε προβάδισμα στην Εσπανιόλ, όμως στο δεύτερο 45λεπτο τα «κίτρινα υποβρύχια» ήταν… καταιγιστικά. Δύο γκολ του Καπουέ, ένα του Παρέχο (με δεύτερη προσπάθεια, έπειτα από χαμένο πέναλτι) κι ένα του Τζάκσον της χάρισαν την πρώτη νίκη της έπειτα από δύο σερι ισοπαλίες. Ενδιάμεσο ο Χοσελού είχε ισοφαρίσει σε 2-2 για την Εσπανιόλ, όμως δεν αρκούσε για να της δώσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

To Top