Νίκη με ανατροπή (2-1) για τον Παναιτωλικό επί του ΟΦΗ (videos)

Παρά το προβάδισμα του ΟΦΗ και το χαμένο πέναλτι του Μάζουρεκ, οι αλλαγές του Δέλλα έφεραν την ανατροπή και ο Παναιτωλικός μπήκε με νίκη (2-1) στο 2021!

Η ομάδα του Δέλλα βρέθηκε πίσω στο σκορ, έχασε πέναλτι με τον Μάζουρεκ, όμως οι αλλαγές έκαναν τη μεγάλη διαφορά και την ανατροπή σε τρία λεπτά, για τη νίκη (2-1) επί του ΟΦΗ!

Η δυνατή βροχή είχε κάνει πολύ βαρύ τον αγωνιστικό χώρο, με το πρώτο ημίχρονο να λήγει χωρίς σκορ, αφού δυσκολεύονταν αρκετά οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν.

Ωστόσο, η εικόνα του δεύτερου μέρους ήταν εντελώς διαφορετική και πολύ… ροκ.

Ο ΟΦΗ βρήκε γκολ με τον Στάικο στο 55’, με τον Σωτηρίου να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Μάζουρεκ, δέκα λεπτά αργότερα. Στη συνέχεια, πέρασαν ως αλλαγές οι Μανθάτης, Ματσόλα και Τζανακάκης. Ο πρώτος –και μάλιστα στο ντεμπούτο του- ισοφάρισε με εντυπωσιακό τρόπο στο 83’, με τους άλλους δύο να συνεργάζονται στο 85’ και να… στρώνουν την προβολή του Λιάβα για την ανατροπή.

Έτσι, η ομάδα του Δέλλα ανέβηκε στους 11 βαθμούς, με τους Κρητικούς να μένουν στους 15 βαθμούς.

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κνετ, Μεντίνα (78’ Τζανακάκης), Λιάβας, Κωνσταντόπουλος, Περέιρα, Ταχάρ, Τσιγγάρας, Μάζουρεκ (71’ Μανθάτης), Αριγίμπι (88’ Αρσούρα), Ντίας, Βέργος (71’ Ματσόλα).

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Βούρος (90+2’ Τσιλιανίδης), Διαμαντής, Σελίμοβιτς, Ουές, Κοροβέσης (68’ Λυμπεράκης), Μεγιάδο, Στάικος (90+2’ Γκαργκαλατζίδης), Νέιρα, Στάρτζεον, Σαρδινέρο.

To Top