Νίκη με εξάρα o Aστέρας Τρίπολης πριν τον Άρη

Με δύο γκολ του Σονί (7΄- 41΄), δύο του Ριέρα (20΄ – 92΄) και δύο του Ρεγκίς (65΄- 67΄), η ομάδα της Αρκαδίας έκανε… σκόνη και θρύψαλα (6-2) τον Ατρόμητο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Με το «καλησπέρα» οι Αρκάδες έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους. Ανέλαβαν την πρωτοβουλία και έκλεισαν το πρώτο 20λεπτο, με δύο γκολ στο ενεργητικό τους. Στο 7΄ο Σονί «χόρεψε» τον Στρούγγη και με αριστερό φοβερό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε την μπάλα… συστημένη στα δίχτυα του Γιαννιώτη (1-0). Στο 12΄ο Ράσταβατς προχώρησε στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή, με τον Ριέρα να παίρνει την θέση του τραυματία Σίτο. Ο Ισπανός μέσος μόλις οκτώ λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, ζευγάρωσε τα τέρματα του Αστέρα στο 20΄. Μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Καρμόνα, με εύστοχο πλασέ σημάδεψε την αριστερή γωνία των φιλοξενούμενων (2-0).

Ο Ατρόμητος παραπατούσε στην άμυνα και δεχόταν με μεγάλη ευκολία φάσεις από τους γηπεδούχους. Επιθετικά η ομάδα του Περιστερίου έμοιαζε να τα περιμένει όλα από τον Κουλούρη χωρίς να απειλεί την εστία του Τσιφτσή. Ο Σονί έβαλε για δεύτερη φορά την προσωπική…σφραγίδα του στο ματς στο 41΄με ένα εκπληκτικό σουτ από τα 40 μέτρα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδραση στον Στρούγγη (3-0). Ο Ατρόμητος βρήκε… σφυγμό στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του α΄ημίχρονου. Ο Μουνίθ με φοβερό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Τσιφτσή και μείωσε το σκορ (3-1).

Με την έναρξη του β΄ημιχρόνου ο Ατρόμητος πήρε την κατοχή της μπάλας κι έψαξε το γκολ της…επιστροφής χωρίς όμως να το βρει. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Αστέρας πέτυχε άλλα δύο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ. Στο 65΄ο Σονί έβγαλε κάθετη ασίστ πάσα στον Ρεγκίς που με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-1. Δύο λεπτά αργότερα (67΄) φάση καρμπόν με τον Σονί να δημιουργεί και τον Ρεγκίς να εκτελεί τον Γιαννιώτη (5-1) σε ένα απίστευτο (non stop) πάρτι από πλευράς γηπεδούχων με τον Ατρόμητο να μένει με 10 παίκτες στο 80΄λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Γκαλβάο. Κι ενώ όλα πλεόν είχαν κριθεί ο Κουλούρης με ωραίο ευθύβολο σουτ έξω από την περιοχή μείωσε (5-2) στο 84΄, ενώ ο…χορός των γκολ συνεχίστηκε για τον Αστέρα με κεφαλιά του Ριέρα στο 92΄(6-2).

ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Καρμόνα, Πίτσου Καστάνιο (46΄Χριστόπουλος), Άλβαρες, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (61΄Μουνάφο), Τιλίκα, Σίτο (12΄Ριέρα), Σονί (79΄Αλί Μπαμπά), Μπενίτο (61΄Ρεγκίς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Γιαννιώτης, Στρούγγης, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο (46΄Ντένιτς), Χαρίσης, Σάλομον (68΄Νάτσος), Βασιλαντωνόπουλος (69΄Σπιριντόνοβιτς), Μουνίθ (84΄Αθανασίου), Κουλούρης.

To Top