Νίκη με ΠΑΟΚ και ολοταχώς για τετράδα!

Αποφασισμένος για την νίκη επί του ΠΑΟΚ, η οποία θα του δώσει την μεγάλη ώθηση για την τετράδα κατεβαίνει σήμερα στην Μίκρα. Με το ντέρμπι (5.30μ.μ.) «πέφτει» η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague ΟΠΑΠ.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινοι» του Γιώργου Γιάτση αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα, αυτό του Θοδωρή Μποζίδη να είναι ο μοναδικός απών από την αναμέτρηση.

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι και για τις δύο ομάδες σαν ‘τελικός’ για την τετράδα, μιας και ο νικητής θα έχει βαθμολογικό και ψυχολογικό πλεονέκτημα στους τελευταίους πέντε αγώνες. Πιστεύω ότι δεν μπορεί να ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη τακτική σε όλο το παιχνίδι», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Αρη  στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίγκας, για να προσθέσει:

«Ο ΠΑΟΚ έχει τη δυνατότητα ν΄ ανταποκριθεί σε κάτι τέτοιο, καθώς έχει ένα από τα τρία πιο δυνατά ρόστερ της Volleyleague και ταυτόχρονα υψηλούς στόχους. Για το λόγο αυτό, θα παίξει μεγάλο ρόλο η τακτική και οι σωστές επιλογές  στους τελευταίους πόντους του κάθε σετ. Αυτό είχαμε κάνει στον Α’ γύρο και αυτό θα προσπαθήσουμε και σε αυτό το παιχνίδι. Έτσι και αλλιώς θα συμφωνήσω με τον Μπαμπαλιούτα ότι ο Άρης εδώ και ένα χρόνο παίζει σχεδόν πάντα ηρωικά και οριακά».

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ, με τους  Λεονάρντο Ντος Σάντος και Γουίλιαν Μπερμούδες  να αποτελούν τα νέα πρόσωπα για τους φιλοξενούμενους, σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου.

Στις κερκίδες της Μίκρας αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών ο κόσμος της ομάδας ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της κιτρινόμαυρης διοίκησης.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στις 17:30 στο γήπεδο τα Μίκρας, με διαιτητές τους κ.κ. Καραμπέτσο, Γεωργιάδη και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports 3.

 

To Top