ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη με την Αβελίνο για να μείνει “ζωντανός” στο Τσάμπιονς Λιγκ (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Το παιχνίδι με την Αβελίνο στο Αλεξάνδρειο για την 6η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ ήταν εξαρχής δύσκολο, γίνεται δυσκολότερο σήμερα (19:30) γιατί οι κίτρινοι δεν θα παίξουν πλήρεις και γιατί έχουν στις πλάτες τους και τις πέντε σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το κίνητρο των παικτών του Άρη δεν πρέπει να είναι μόνο να δοθεί τέλος στο σερί των ηττών. Υπάρχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι για τον Άρη μετά το στραβοπάτημα με τη Τέλεκομ Μπον στο Παλέ. Δεν μπορεί να ελπίζει σε πρόκριση μια ομάδα που θα έχει δύο ήττες στην έδρα της, ειδικά αυτός ο Άρης που εκτός έδρας αποδυναμώνεται αισθητά μέχρι στιγμής.

Οι κίτρινοι οφείλουν να κερδίσουν σήμερα, οφείλουν – στους εαυτούς τους πρώτα – να αλλάξουν αγωνιστικό πρόσωπο και να βγάλουν στο παρκέ μια τελείως διαφορετική εικόνα.

Η Αβελίνο έρχεται με απουσίες – Φιτιπάλντο και Φεσένκο, βασικοί και οι δύο, είναι τραυματίες – έχει παίξει πολύ δυνατό παιχνίδι με την Βαρέζε την Κυριακή και σαφώς είναι μια ομάδα κουρασμένη.

Ο Άρης πρέπει να βγάλει περισσότερη ενέργεια, πρέπει να πιέσει την περιφέρεια της Αβελίνο, πρέπει να εκμεταλλευτεί την κούραση των Ιταλών και να επιβληθεί στο παρκέ, πρώτα μέσω του ρυθμού, μετά μέσω των ριμπαόυντ και εν συνεχεία μέσα από την επίθεσή του.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να λειτουργήσει καλύτερα σε αυτό το κομμάτι, να βρουν οι παίκτες την αυτοπεποίθηση που τους λείπει και να βάλουν τα ελεύθερα σουτ που βγαίνουν. Είναι άδικο για την προσπάθειά τους στην άμυνα να μην μπορούν να ξεπεράσουν τους 65-70 πόντους…

To Top