ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκη με Φάρο για μια… ήρεμη διακοπή (PRESSARIS LIVE, 18:30)

Τελευταίο παιχνίδι πριν την πρώτη διακοπή για τα “παράθυρα” των Εθνικών ομάδων και ο Άρης υποδέχεται σήμερα (18:30) τον Φάρο Λάρισας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, θέλοντας να κλείσει το πρώτο μέρος της χρονιάς με θετικό τρόπο.

Δε νοείται να γίνει και διαφορετικά απέναντι στον νεοφώτιστο (και νεοσύστατο) Φάρο, ομάδα που προέκυψε από τη συνένωση του Γυμναστικού Λάρισας και του Φάρου Κερατσινίου.

Ο Άρης έχει το πρέπει πάνω από το… κεφάλι του, αλλά έχει και την ποιότητα και τις λύσεις για να πάρει τη νίκη και να πάει στη διακοπή με ηρεμία, δουλεύοντας στις αδυναμίες του.

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει σήμερα ο Άρης είναι να μην δώσει δικαίωμα στον Φάρο να πιστέψει ότι μπορεί να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Και θα το κάνει αυτό αν μπει με αυτοπεποίθηση και κάνει σωστά όλα όσα πρέπει, χωρίς να μπει στο μυαλό κανενός ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο. Γιατί δεν είναι.

Ο Φάρος έχοντας ήδη τρεις νίκες στο πρωτάθλημα, βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο σε ότι αφορά τον πρωταρχικό στόχο του, την εξασφάλιση της παραμονής και αυτό τον απαλλάσσει από οποιοδήποτε άγχος για τον σημερινό αγώνα, άρα ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει, αν της δώσεις δικαιώματα, θα έχεις πρόβλημα.

Αυτό θέλει να αποφύγει σήμερα ο Παναγιώτης Γιαννάκης, να οδηγήσει τον Άρη στη νίκη και να δουλέψει με την ομάδα του στην διακοπή, ώστε να μπορέσει να προσδώσει ακόμα περισσότερη ομοιογένεια. Προς το παρόν αυτό που προέχει είναι να τελειώσει σήμερα τη δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

To Top