Νίκη με χάντικαπ η Μπάγερν, παίρνει αποτέλεσμα η Παρί

Η δράση στο Champions League επιστρέφει με δύο σούπερ αναμετρήσεις, που αναμένεται να καθηλώσουν τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς υποδέχεται την Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι σε μία αναμέτρηση που ξεχωρίζει καθώς και οι δύο ομάδες διαθέτουν στις τάξεις τους αρκετούς «σταρ» που υπόσχονται γκολ και θέαμα. Το άλλο παιχνίδι χαρακτηρίστηκε ως «πρόωρος τελικός», αφού η κληρωτίδα έβγαλε αντιμέτωπες Μπάγερν και Γιουβέντους. Οι Γερμανοί υποδέχονται το συγκρότημα του Κόντε με σκοπό να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Τορίνο. Κατά τα άλλα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες για τις μικρές κατηγορίες της Σκωτίας και δράση σε Α’ Νορβηγίας, Ιρλανδία, Τσάμπιονσιπ και Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο διαγωνισμός του Betarades.com για το iPhone5 συνεχίζεται. Δεν έχετε παρά να μπείτε στο http://apps.facebook.com/betarades/ και να προβλέψετε τον πρώτο σκορερ του αγώνα και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα. Μην ξεχνάτε πως κάθε μέρα υπάρχει ένας αγώνας προς πρόβλεψη και νικητής είναι ο πρώτος που θα έχει 3 σωστές προβλέψεις σε πρώτο σκόρερ και τελικό σκορ μαζί.

Στις σημερινές μας προτάσεις ξεκινάμε απο την κατηγορία «Μπόμπες» όπου ξεχωρίζει το 1Χ της Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1994/95. Οι Γάλλοι πήραν την πρόκριση με συνολικό σκορ 3-2 (1-1 στη Βαρκελώνη, 2-1 στο Παρίσι), δίνοντας για πρώτη φορά το παρών στα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα 23 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τουςσε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ηττήθηκαν για τελευταία φορά το 2006 από τη Χάποελ Τελ-Αβίβ (2-4) στο πλαίσιο των ομίλων του Κυπέλλου UEFA. Σήμερα ο αγώνας κόντρα στην Μπαρτσελόνα είναι μία πρόκληση, αφού η αυτοκρατορία που χτίζουν εδώ και καιρό οι Άραβες ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας οφείλει να αποδείξει πως μπορεί να… κοιτάει στα μάτια συλλόγους, όπως οι «μπλαουγκράνα». Προσωπικό στοίχημα ο σημερινός αγώνας και για τον Ιμπραΐμοβιτς καθώς δεν αποχώρησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από την Μπαρτσελόνα και αισθάνεται ότι κάτι της… χρωστάει. Από την άλλη πλευρά οι Καταλανοί θα ταξίδεψαν στο Παρίσι μαζί με τον Τίτο Βιλανόβα, που επιστρέφει στο κοουτσάρισμα του συλλόγου, μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του. Οι Ισπανοί δε διανύουν την καλύτερη δυνατή περίοδό τους και σήμερα δεν μπορούν να στηρίζονται στους Πουγιόλ και Αντριάνο που είναι τραυματίες και στον Πέδρο που είναι τιμωρημένος, ενώ αμφίβολοι ειναι ο Τσάβι και ο Άλμπα. Πιστεύουμε πως το 1Χ σε απόδοση 2.31 ειναι value bet και θα το επιλέξουμε.

Στα «Μονά» πάμε με τη νίκη της Μπάγερν με δύο γκολ διαφορά(ή αλλιώς Μπάγερν -1 όπως θα το βρείτε στο Ασιατικό Χάντικαπ). Οι Βαυαροί υποδέχονται τη Γιουβέντους και θέλουν να επαναλάβουν την εμφάνιση που είχαν στο τελευταίο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μόναχο. Τότε οι είχαν νικήσει με 4-1 τη Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο το 2009, για τους ομίλους. Πριν το παιχνίδι με την Άρσεναλ στον προηγούμενο γύρο, η Μπάγερν είχε νικήσει στα 17 από τα 18 προηγούμενα εντός έδρας ευρωπαϊκά της παιχνίδια. Η ομάδα του Χάινκες κάνει απίστευτα πράγματα τον τελευταίο καιρό. Τελευταίο της θύμα το Αμβούργο το οποίο σκόρπισε με 9-2. Η Μπάγερν πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό ακόμα για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και στρέφει όλην την προσοχή της στο Champions League. Σήμερα θα τα δώσει όλα για να πάρει «καθαρό» προβάδισμα, για αυτό και εμείς επιλάξαμε το -1 στο Ασιατικό Χάντικαπ σε απόδοση 2.00. Βέβαια στο στοίχημά μας υπάρχει κάλυψη, καθώς σε περίπτωση που η Μπάγερν νικήσει με ένα γκολ διαφορά (1-0, 2-1, 3-2 κλπ) παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Στο Τένις ο tipster μας έχει επιλέξει ένα σημείο από την αναμέτρηση για τον ATP Challenger Saint Brieuc και ειναι η νίκη του Konstantin Kravchuk σε απόδοση 1.70.

Επισκεφτείτε το Betarades.com και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα Προγνωστικά της ημέρας σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και  παρακολουθείστε την εξέλιξη των αγώνων μέσω του Livescore μας.

 

To Top