Νίκη με «15+» για την Εθνική μπάσκετ, «under» για τους Νέους!

Οι Εθνικές ομάδες, στο προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου Κ-19, έχουν την τιμητική τους στις σημερινές προτάσεις του Betarades.com!

Την αρχή κάνει η Εθνική Νέων των Κατίδη, Γιαννιώτα, Διούδη, που αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» Εσθονία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ-19, σε μια αναμέτρηση που προδιαθέτει για «under 2,5 γκολ» (ενδεικτική απόδοση 2,30).

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των αγώνων του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ-19!

Πιο αργά, στο προολυμπιακό μπάσκετ, το Betarades.com προτείνει νίκη της Ελλάδας επί της Νιγηρίας με διαφορά 15 πόντων και πάνω, αφού η Εθνική παίζεται με μειονέκτημα -14,5 πόντους (απόδοση 1,90).

Αντίθετα, τα αουτσάιντερ ελκύουν περισσότερο σε δύο άλλα ζευγάρια: Η Ανγκόλα έχει πλεονέκτημα +21 πόντους απέναντι στη Ρωσία και μπορεί να αποφύγει ήττα με τόσο μεγάλη διαφορά (απόδοση 1,90), ενώ η Δομινικανή Δημοκρατία έχει αβαντάζ +4 πόντους απέναντι στα Σκόπια και έχει τα φόντα να το υπερασπιστεί (απόδοση 1,90).

Διαβάστε τις αναλύσεις των προτάσεων για τους αγώνες μπάσκετ!

Εξάλλου, στο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον διεξάγονται οι ημιτελικοί των ανδρών. Ο έμπειρος Ρότζερ Φέντερερ μπορεί να κάνει το «μπαμ» και να κερδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς (ενδεικτική απόδοση 3,13), ενώ στο άλλο ζευγάρι προτείνεται ποντάρισμα υπέρ του Άντι Μάρεϊ, ώστε να κατακτήσει 3 ή παραπάνω γκέιμ από τον αντίπαλό του, Ζο Βιλφρίντ Τσονγκά, αφού ο Βρετανός προσφέρεται με μειονέκτημα -2,5 γκέιμ (ενδεικτική απόδοση 1,70).

Διαβάστε τις αναλύσεις των προτάσεων για τους αγώνες τένις!

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top