Νίκη σήμερα (19.00) στη γεμάτη Μίκρα για βαθμούς και γόητρο απέναντι στον Ηρακλή!

Οι υποχρεώσεις της ομάδας βόλεϊ ολοκληρώνονται σήμερα (19.00) στο γυμναστήριο της Μίκρας με ένα τοπικό ντέρμπι. Ο Άρης υποδέχεται τον Ηρακλή με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό, στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Ο Άρης βρίσκεται μόνος δεύτερος στην 2η θέση με 20 βαθμούς σε 10 αγώνες και επτά νίκες. Ο Ηρακλής είναι 9ος με 10 βαθμούς και προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Αν οι κίτρινοι παρουσιαστούν αρκούντως σοβαροί και πειθαρχημένοι όπως συνήθως συμβαίνει φέτος, δεν θα έχουν πρόβλημα να κατακτήσουν την όγδοη νίκη τους και μάλιστα μια καθαρή νίκη, χωρίς απώλεια σετ.

Οι παίκτες του Γιώργου Γιάτση είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στην κορυφή, είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ζήτησαν την στήριξη από τους φιλάθλους της ομάδας, ειδικά σήμερα που δεν υπάρχει αγωνιστική ούτε στο ποδόσφαιρο, ούτε στο μπάσκετ. Μια γεμάτη Μίκρα θα κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο των παικτών του Άρη και θα φέρει την ομάδα ακόμα πιο κοντά σε μια νίκη σε τοπικό ντέρμπι.

 

To Top