Νίκη σε κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου και θεσμού!

Ο φετινός Άρης έχει ένα ξεκάθαρο και μοναδικό στόχο. Δεν είναι άλλος από την άνοδο στη Φούτμπολ Λιγκ στο τέλος της χρονιάς.

Αυτοσκοπός αυτού του Άρη είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι και απέναντι σε κάθε αντίπαλο.Με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση με την Θύελλα Φιλώτα για το Κύπελλο Γ΄Εθνικής γίνεται αντιληπτό και ξεκάθαρο ότι στόχος του Άρη δεν είναι η αυτή καθε αυτή κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά η νίκη σε κάθε παιχνίδι και απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Αν και πρόκειται για ένα θεσμό χωρίς ουσιώδες αντίκρισμα για όλες τις ομάδες της κατηγορίας, παραμένει ένα βήμα για τον φετινό Άρη να “ρολάρει” ακόμα περισσότερο αγωνιστικά, ώστε να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος που θα έπονται κάθε αγωνιστικής του Κυπέλλου.

Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια πλέον να επιλέγει θεσμούς και παιχνίδια. Ειδικά σε αυτό το επίπεδο οφείλει,να κυνηγάει τη νίκη σε κάθε αναμέτρηση. Το επίπεδο ψυχολογίας μετά και την “σφαλιάρα” από τον Καμπανιακό δεν είναι και το καλύτερο δυνατό. Μία νίκη αύριο αλλά και η κάθε νίκη που θα πρέπει και θα ακολουθεί θα αποτελεί ένεση ηθικού ενόψει του φετινού Γολγοθά…

To Top