ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νίκη στη Βόννη για να μείνει ζωντανός για την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ (PRESSARIS LIVE, 21:00)

Η νίκη σήμερα (21:00) στη Βόννη απέναντι στη Τέλεκομ Μπον είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί ο Άρης να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κίτρινοι ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να φτάσουν στη γερμανική πόλη, λόγω τετράωρης καθυστέρησης στην αναχώρηση από το αεροδρόμιο “Μακεδονία” λόγω ομίχλης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Εκτός μάχης έχει τεθεί ο Γιάννης Αθηναίου λόγω των ενοχλήσεων στη μέση του και παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη, για να συνεχίσει τις θεραπείες. Ντεμπούτο με την φανέλα του Άρη θα κάνει ο Μπράις Ντουβιέ, του οποίου το δελτίο εκδόθηκε κανονικά χθες.

Ο Άρης μετράει δύο εντός έδρας ήττες, έχει καλύψει τη μία με τη νίκη του στην Πολωνία επί της Ζιέλονα Γκόρα πριν από μερικές εβδομάδες και θέλει πάση θυσία να κερδίσει και σήμερα, για να αποκτήσει και πάλι πραγματικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Είναι το τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης κέρδισε το ένα καθαρά, έχασε το άλλο εύκολα, ηττήθηκε στο τρίτο με τη… παρεμβολή των διαιτητών, παρουσιάζοντας ωστόσο καλή εικόνα και σήμερα θέλει να έχει συνέχεια στην καλή απόδοσή του.

Η Τέλεκομ Μπον είναι ομάδα ρυθμού ξεκάθαρα, χωρίς μεγάλη ποιότητα. Θέλει προσοχή, διότι αν ο Άρης της επιτρέψει – όπως το έκανε με τη Ναντέρ – να κάνει το παιχνίδι της, τότε θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

To Top