Νίκη τίτλου για την Σίτι! (video)

Η Σίτι ήταν η θριαμβεύτρια στο ντέρμπι του Μάντσεστερ, λυγίζοντας τη Γιουνάιτεντ με 1-0 και υποσκελίζοντάς την στη βαθμολογία, ενώ απομένουν άλλες δύο αγωνιστικές για το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ! Το μοναδικό γκολ σημείωσε με κεφαλιά ο Βενσάν Κομπανί, στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου.

Χάρη στην επικράτησή της στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ», απέναντι σε μια αντίπαλο που δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια στην εστία, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έπιασε τη μισητή συμπολίτισσά της στην κορυφή της βαθμολογίας με 83 βαθμούς, αλλά υπερτερεί έναντί της, αφού έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων (έχει «+61», ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν «+53»).

Μάλιστα, αυτή ήταν η μόλις δεύτερη φορά σε 42 χρόνια, που η Σίτι νικάει τη Γιουνάιτεντ και στα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος, καθώς στον α’ γύρο είχε σαρώσει με 1-6 στο «Ολντ Τράφορντ», αποτέλεσμα που αποδεικνύεται πολύ σημαντικό, τώρα που ο τίτλος πάει να κριθεί στη διαφορά των γκολ…

Την επόμενη, 37η αγωνιστική, η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει πάντως δύσκολη έξοδο στο Νιουκάστλ, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σουόνσι. Την 38η και τελευταία αγωνιστική, η Σίτι θα φιλοξενήσει την ΚΠΡ και η Γιουνάιτεντ θα ταξιδέψει στο Σάντερλαντ.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:
{youtube}BwR-B3Lf87k|640|360|1{/youtube}

To Top