Νίκη της ΑΕΛ (2-0) επί του Πανιωνίου

Η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τρεις αγωνιστικές, επικρατώντας εύκολα 2-0 του Πανιωνίου, ο οποίος αγωνίστηκε για περισσότερα από 60 λεπτά με παίκτη λιγότερο εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Οικονομίδη. Τα γκολ των θεσσαλών σημείωσαν οι Άντονι Φατιόν με πέναλτι (17′) και ο Αμρ Ουάρντα με υπέροχη κεφαλιά (38′).

Μετά από τρεις αγωνιστικές, η ΑΕΛ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας … του Πανιωνίου για την 16η αγωνιστική της Super League 1. Οι “βυσσινί” μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή του Γιάννη Οικονομίδη μόλις στο 28ο λεπτό και “κλείδωσαν” το τρίποντο από το πρώτο μέρος.

Στον αντίποδα, οι Νεοσμυρνιώτες γνώρισαν την τέταρτη διαδοχική ήττα, παραμένοντας πολύ χαμηλά στη βαθμολογία με μόλις έξι βαθμούς, ύστερα από 16 αγώνες. Όσον αφορά στην ΑΕΛ, ανέβηκε στην 5η θέση με 22 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο ΟΑΚΑ για να δει αν θα παραμείνει μέσα στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
To Top