Νίκη της Κ-20 (1-3) αφιερωμένη στον Στέφανο Γιώρη

Επιβλητική νίκη με 1-3 πήρε η Κ-20 στο Αγρίνιο σε βάρος του Παναιτωλικού, δείχνοντας το δρόμο στην πρώτη ομάδα, λίγες ώρες πριν από τη δική της αντίστοιχη αναμέτρηση. Ήταν μια νίκη αφιερωμένη στον Στέφανο Γιώρη…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Στο παιχνίδι τους για την 29η αγωνιστική στο «EMILEON Sport Center», οι νεαροί «κίτρινοι» ήταν ξεκάθαρα καλύτεροι και το έδειξαν, αφού έφτασαν στην επικράτηση παρότι αγωνίζονταν για περισσότερα από 30 λεπτά με παίκτη λιγότερο.

Για την ομάδα του Νίκου Πασσιαλή σκόραραν οι Κουρέλας (20′), Περήφανος (30′) και Σουνάς (70′), ενώ για τους γηπεδούχους είχε μειώσει σε 1-2 ο Μεταξούλης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 57′. Στην ίδια φάση αποβλήθηκε από τον Άρη ο Τουλκερίδης, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Μπούρος, Ζέρης, Ανδριτσόπουλος (46′ Μώκος), Τζιτζής, Μαυρόπουλος, Μύγας, Μπινιχάκης (55′ Ζαρκάδας), Μεταξούλης, Κούσσης (82′ Τραγούλιας), Σμίλτος.
ΑΡΗΣ: Διούδης, Πολιανίδης, Αντωνιάδης, Τουλκερίδης, Περήφανος, Σουνάς (75′ Γιαννακιτσίδης), Λένος (60′ Παλιάτσιος), Γιώρης, Μαρμαράς (65′ Θυμιόπουλος), Κουρέλας, Καραγιάννης.

To Top