Νίκη του Άρη… 30-27 επί του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα! (photostory)

Οι μικροί ποδοσφαιριστές του Άρη φόρεσαν την… “πανοπλία” του “θεού του πολέμου” και κέρδισαν τη… μάχη με τον αιώνιο αντίπαλο.

Η ομάδα τζούνιορ του Άρη νίκησε σε αγώνα επίδειξης “τρεις εναντίον τριών” που έγινε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη ΔΕΘ, την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 30-27. Παιδιά ηλικίας 10-12 ετών κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τους, Νίκου Παπαστεργίου συμμετείχαν στο τουρνουά και έδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει.

Πού έγιναν όλα αυτά; Στον χώρο που έχει διαμορφώσει στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Under Armour, η αθλητική εταιρεία που ντύνει όλα τα τμήματα της ποδοσφαιρικής ομάδας του Άρη σε συνεργασία με αλυσίδα καταστημάτων αθλητικών ειδών.

Τα «πιτσιρίκια» γνώριζαν πολύ καλά τη σημασία της συγκεκριμένης αναμέτρησης απέναντι στον συμπολίτη κι ας ήταν ένα φιλικό παιχνίδι.

Από την προθέρμανση ακόμα φάνηκαν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο που ήταν η νίκη.

Μπορεί να ήταν λιγότεροι από τους αντιπάλους αλλά η επιθυμία τους να πανηγυρίσουν στο τέλος ήταν τόσο μεγάλη που τους έδωσε μεγάλη δύναμη και μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου, φώναξαν δυνατά «Άρης» και τρεις απ’ αυτούς ξεκίνησαν τον αγώνα.

Όσο περνούσε η ώρα τόσο περισσότερος κόσμος συγκεντρωνόταν πέριξ του γηπέδου που έχει τοποθετηθεί στην πύλη της ΔΕΘ, η οποία βρίσκεται απέναντι από τη ΔΕΘ. Το ματς ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια του αλλά στο τέλος οι κίτρινοι κατέκτησαν τη νίκη και το χάρηκαν ιδιαίτερα.

Συγκεντρώθηκαν στο κέντρο του γηπέδου, φώναξαν και πάλι «Άρης» και αποχώρησαν κάτω από τα χειροκροτήματα των γονιών τους αλλά και των λοιπών παρευρισκομένων.

To Top