Νίκη του Ατρόμητου – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Σούπερ λίγκας

Ο Ατρόμητος «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Λεβαδειακού με το όμορφο γκολ του Ενσικουλού, επέστρεψε στις νίκες μέσα στο Περιστέρι και έμεινε εντός πρώτης τετράδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ατρόμητος έψαχνε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για το 2019 αφού η τελευταία του ήταν απέναντι στον Άρη πριν από ακριβώς δύο μήνες.

Οι Περιστεριώτες μπήκαν με σκοπό να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά η πολυπρόσωπη άμυνα του Λεβαδειακού δεν άφησε και πολλά περιθώρια στην ομάδα του Κάναντι.

Το πρώτο ημίχρονο θα το θυμάται κανείς μόνο για το όμορφο γκολ του Ενσικουλού, ο οποίος με ατομική ενέργεια κατάφερε να «σπάσει» την άμυνα του Λεβαδειακού. Η φάση του γκολ ήταν και η πιο αξιόλογή στο πρώτο μέρος.

Ο Λεβαδειακός παρότι ήταν πίσω στο σκορ δεν θέλησε να ρισκάρει στην επανάληψη και το έργο στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν περίπου το ίδιο.

Ο Ατρόμητος έγινε πιο απειλητικός όταν ο Κάναντι το γύρισε στο 4-4-2 αλλά σε 2-3 καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν δεν ήταν εύστοχος παίζοντας με τη φωτιά. Στο 90΄ λίγο έλειψε να το πληρώσει αλλά του σουτ του Νανγκίς πέρασε άουτ στη μοναδική αξιόλογη ευκαιρία των Βοιωτών.

Στα αλλα ματς ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα του Ολυμπιακού με 3-1 και ξέφυγε με 9 βαθμούς από τους Πειραιώτες.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (11/02) με δύο ματς: Παναιτωλικός – ΑΕΛ και Αστέρας Τρίπολης – Άρης. Αν ο Άρης αύριο φύγει νικητής από την Τρίπολη στο +4 από τον έκτο της βαθμολογίας και θα εδραιωθεί στην πεντάδα.

Στα της επόμενης αγωνιστικής (21ης) ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η βαθμολογία: 
1 ΠΑΟΚ 54
2 Ολυμπιακός 45
3 ΑΕΚ 40
4 Ατρόμητος 36
5 Άρης* 29
6 Παναθηναϊκός 28
7 Ξάνθη 26
8 Παναιτωλικός* 25
9 Πανιώνιος 22
10 Αστέρας Τρίπολης* 21
11 Λαμία 20
12 ΑΕΛ* 20
13 ΠΑΣ Γιάννινα 20
14 ΟΦΗ 17
15 Λεβαδειακός 13
16 Απόλλων Σμύρνης 9

*Με αστερίσκο οι 4 ομάδες που έχουν αγώνα λίγοτερο

Η επόμενη αγωνιστική:

To Top