Νίκη του Ηρακλή (5-0) επί του Απόλλωνα Πόντου, ισοπαλία για Αναγέννηση Καρδίτσας και Αλμωπό Αριδαίας

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλεξιτς, ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ, ο ΠΟΤ Ηρακλής επικράτησε 5-0 τον Απόλλωνα Πόντου στο Πολύκαστρο, σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2.

Μάλιστα, ο «Γηραιός» έχασε και πέναλτι με τον Γιουμπιτάνα στο 31΄, σε μία φάση που πάντως αποδείχθηκε «κλειδί» για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς οδήγησε στην αποβολή του Δαλιανόπουλου.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Διαλιανόπουλος, Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Τσαγκαλίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό.

Ηρακλής (Τσιώλης): Παλαβράκης, Πανάγου, Σγούρης (36′ λ.τ Δοϊρανλής), Σιούτας, Άλεξιτς (66′ Μιστσκόφσκι), Τομάς, Σίλβα, Παπαστεριανός, Κόκκορης (46′ Κούστα), Γιουμπιτάνα (58′ Αλβάρεζ), Πατράλης (58′ Δόρης).

Στο άλλο σημερινό ματς του Α΄ ομίλου, η Αναγέννηση Καρδίτσας παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στον Αλμωπό Αριδαίας και έχασε την ευκαιρία να ανέβει δεύτερη, εν αναμονή του αυριανού ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον Πανσερραϊκό. Μάλιστα, η θεσσαλική ομάδα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, από δύο τέρματα του Πόποβιτς, αλλά κατάφερε τουλάχιστον να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας, χάσε σε γκολ των Πολίτη (πέναλτι) και Ελιβέλτο.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Αμανατίδης): Τσέλιος, Αναστασόπουλος, Βερνάρδος (46′ Αθανασιάδης), Σκόνδρας, Δημόπουλος, Λαγός, Μπάλλας (46′ Αλιατίδης), Μπούζας (80′ Μπάτροβιτς), Πολίτης, Ελιβέλτο, Γιάκος.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Μακρυδάκης, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Τούλης, Έππας, Ασλαμπάλογλου, Παπαδόπουλος, Πόποβιτς, Ρίβας.

To Top