Νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ (2-0) – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος της ΑΕΚ, που έκανε σωρεία αμυντικών λαθών, επικράτησε με 2-0 και ξαναβρέθηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σεμέδο και ο Καμαρά τα γκολ της νίκης. 

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε στον…ύπνο σε μια εύκολη φάση, που είχε ως αποτέλεσμα ο Σουντανί να σπάσει για τον Σεμέδο, ο οποίος στην κενή εστία έκανε το 1-0 στο 8’.

Τα κενά ή τα λάθη συνεχίστηκαν για την ΑΕΚ. Ενδείκτικη είναι η φάση στο 26′, όταν οι Βράνιες και Τσιντώτας “συνεργάστηκαν” ακριβώς όπως ήθελε ο… Ελ Αραμπί, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα, όμως ο ρέφερι μέσω VAR ακύρωσε το γκολ για χέρι του Γκιγέρμε στην αρχή της φάσης.

Καμαρά και Ποντένσε συνεργάστηκαν με τον πρώτο να κάνει ακόμη ένα πλασέ αμαρκάριστος και αυτή τη φορά, στο 77′, ο Τσιντώτας δεν μπόρεσε να το αποκρούσει για το 2-0.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (89′ Λοβέρα), Καμαρά, Ποντένσε, Σουντανί (60′ Μασούρας), Ελ Αραμπί (72′ Γκερέρο).

ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες, Γαλανόπουλος (58′ Σιμάο), Σιμόες, Ντέλετιτς (66′ Βέρντε), Αλμπάνης (72′ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Ολιβέιρα.

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία με τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λαμία να γίνεται αύριο (19.30):

To Top