Νίκη τριάδας για τον ΟΦ Ιεράπετρας επί της ΑΕΚ Β’ (3-2)

Με πρωταγωνιστή τον Βουό, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε καθένα από τα δύο ημίχρονα (7′, 63′), ο ΟΦ Ιεράπετρας νίκησε 3-2 την ΑΕΚ Β’, στο παιχνίδια στο «Βουζουνεράκειο», που άνοιξε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο Β΄όμιλο της Super League 2.
Ο Αντρερέγκεν (63’) ήταν σκόρερ του τρίτου γκολ για την ομάδα της Κρήτης, ενώ και τα δύο τέρματα για την ΑΕΚ Β’ πέτυχε (42’, 78’) ο Κοσίδης, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την τρίτη ήττα της αθηναϊκής ομάδας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 3′ εκτέλεσε πέναλτι ο Μούλερ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ, ενώ στο 44′ εκτέλεση φάουλ του Κατάλντι ο Μούλερ με έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και άουτ.

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85′ Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79′ Μπλανκ Καζάου).
ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος), Γεωργέας (62′ Χατζηκυριάκος), Πάπα (37′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.

To Top