Νίκη (0-2) του Ολυμπιακού πριν το Χαριλάου με αλλαγές και… διακοπές μέσα στην Πάτρα

Νίκη (0-2) του Ολυμπιακού πριν το Χαριλάου με… διακοπές μέσα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή για το κύπελλο Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε ένα ματς που στιγματίστηκε από επεισόδια με οπαδούς των Πειραιωτών και την Αστυνομία, χρήση χημικών που ανάγκασε κόσμο να αποχωρήσει από το γήπεδο και σχεδόν 20λεπτη διακοπή, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Παναχαϊκής στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, πριν τον αγώνα του πρωταθλήματος με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Τοροσίδης στο 38ο λεπτό με κεφαλιά από κόρνερ του Ναουέλ έκανε το 0-1, ενώ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, έγινε σκόρερ στο 70’ με ωραίο αριστερό σουτ για το 0-2. Ο Ολυμπιακός ζήτησε από τον Παπαδόπουλο στο 25ο λεπτό πέναλτι σε ανατροπή του Τσιμίκα από τον Ντάσιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής των Πειραιωτών Μάρτινς κατέβασε την ομάδα με πολλές αλλαγές ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58′ Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46′ Κυνηγόπουλος), Κολ (73′ Αργυρόπουλος), Μαυρίας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Ρόντερικ, Μεριά, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ανδρούτσος, Νάτχο (79′ Φετφατζίδης), Ναουέλ (83′ Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76′ Βοΐλης

To Top