Νίκη (1-0) του Απόλλωνα, χάνει Ράιλι με ρήξη χιαστού ενόψει Άρη

Χορταστικό ματς με τέσσερα δοκάρια, δύο για τον Απόλλωνα (Μπεντινέλι 36΄- 76΄) και δύο για την ΑΕΛ (Τρούγιτς 14΄- Ντουρμισάι 75΄) στη Ριζούπολη, με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να…κλέβει τη νίκη (1-0) με πέναλτι του Φατιόν στις καθυστερήσεις (91΄) που καταλογίστηκε μέσω του VAR και αμφισβήτησαν έντονα οι Θεσσαλοί.

O Μαροκινός αμυντικός, Αντίλ Ράιλι, τραυματίστηκε στο ντεμπούτο του με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι ρήξη πρόσθιου χιαστού, οπότε όπως όλα δείχνουν ότι χάνει το ματς με τον Άρη για την 5η αγωνιστική.

Με 8 νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα παρατάχθηκαν οι γηπεδούχοι και με 3 παλιούς (Χουχούμης, Μπεντινέλι, Φατιόν) στα επίσημα«αποκαλυπτήρια» τους στη φετινή κούρσα της Super League.

Στο 88΄ο Μανούχος αφού συμβουλεύτηκε το VAR (σε μια δύσκολη φάση) καταλόγισε πέναλτι βλέποντας χέρι του Μαϊδανού έπειτα από σουτ του Φατιόν.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Φατιόν και άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 91΄.

Ο Μανούχος (Αργολίδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φατιόν, Σετσέροβιτς, Φερνάντεζ, Φιλίπ, Μαϊδανό, Ντουρμισάι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης, Χουχούμης (71΄Τσαμπούρης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Ραΐλι (32΄Τσιλούλης) Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Μπεντινέλι, Φερνάντεζ (77΄Μουνιέ), Ντάουντα (77΄Ιωαννίδης)

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Ναγκί, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μούζεκ, Φιλίπ (83΄Μαϊδανός), Σπαρβ, Σεσέροβιτς (65΄Γκαζάλ), Μιλοσάβλιεβιτς (53΄Πλατέλλας), Τόρζε (83΄Ζαχαράκης), Τρούγιτς (65΄Πινακάς), Ντουρμισάι.

To Top