Νίκη (1-0) του Βόλου μετά από οκτώ αγωνιστικές κόντρα στον Ατρόμητο (video)

Ο Βόλος επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι του Ουάρντα με την ομάδα του Βόλου και επέστρεψε στις νίκες μετά από οκτώ αγωνιστικές και βρέθηκε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες μπήκαν καλά εξαιρετικά στο παιχνίδι με τους γηπεδούχους όμως να έχουν την υπεροχή, να απειλούν περισσότερο κυρίως με τον Ουάρντα ο οποίος έδωσε ένα από τα τελευταία του ματς με την ομάδα της Μαγνησίας.

Κάθε τελική που έφτιαξε ο Βόλος στο πρώτο 45λεπτο ήταν για γκολ με τον Κιβρακίδη αρχικά να σώνει εις διπλούν την εστία της ομάδας του και εν συνεχεία τον Ουάρντα να βλέπει τον Γιαννιώτη να του λέει όχι.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε με κεφαλιά του Περέα στο 36′ ο οποίος νίκησε τον Γκάλο στον αέρα και άνοιξε το σκορ.

Από την άλλη ο Ατρόμητος είχε και αυτός τις ευκαιρίες του στο πρώτο ημίχρονο, κυρίως με τον Χριστοδουλόπουλο να απειλεί αλλά δεν κατάφερε στις δύο τελικές που έκανε προς την εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη, η ομάδα του Περιστερίου μπήκε καλύτερα και με διάθεση να ισορροπήσει το παιχνίδι. Στο 59′ έχασε και μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Κλέιμαν απέκρουσε το σουτ του Γκάλο με τον Βόλο να απαντάει τρία λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Φεράρι και επέμβαση του Γιαννιώτη.

Όσο το παιχνίδι εξελισσόταν και το 1-0 δεν άλλαζε, ο Βόλος έμοιαζε όλο και πιο ώριμος να κρατήσει το προβάδισμα πάντως. Μάλιστα, στο 83′ θα μπορούσε να είχε γίνει και το 2-0 αλλά ο Ουάρντα αντί να δώσει στον Περέα που ήταν μόνος του πήγε να τελειώσει τη φάση με σουτ, το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Ο Ατρόμητος ανέβηκε μέτρα στα τελευταία λεπτά και πίεσε για την ισοφάριση. Μάλιστα, λίγο έλειψε να φτάσει σε αυτή με τον προωθημένο τερματοφύλακά του στην τελευταία φάση του αγώνα όταν στο 94′ ο Γιαννιώτης μέσα στην περιοχή από κόρνερ έκανε την προβολή, αλλά ο Μήτογλου έδιωξε για να ακουστεί μετά από λίγα δευτερόλεπτα το τελικό σφύριγμα.

To Top