Νίκη (1-0) του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού, βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό (0-2)

Νίκη (1-0) του ΠΑΣ επί του Παναθηναϊκού, βήμα πρόκρισης για Ολυμπιακό (0-2)

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο κάκιστος Παναθηναϊκός έχασε στους Ζωσιμάδες με 1-0 από τον πολύ καλό ΠΑΣ Γιάννινα, που βρίσκεται μια κατηγορία κάτω και πλέον έβαλε δύσκολα όσο αφορά την πρόκριση στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ! Ο Παμλίδης το γκολ της νίκης.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν αποδείχθηκε απλώς σκληρό καρύδι για τον Παναθηναϊκό σήμερα το απόγευμα στους «Ζωσιμάδες», πιστοποιώντας ότι είναι αντίπαλος επιπέδου Superleague 1, αλλά απέκτησε και ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου μετά τη νίκη του με 1-0 χάρη στο γκολ του Παμλίδη στο 27’.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν τις συγκυρίες και κατέκτησαν μία μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν τραγικό Παναθηναϊκό που ήταν σε άλλο γήπεδο στον υποτίθεται βασικό του στόχο και πλήρωσε το ροτέισον που πραγματοποίησε.

Ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες ήταν για μία ακόμη φορά τέτοια εποχή προβληματικός, καθώς η μία πλευρά του γηπέδου είχε μαζέψει πάγο και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν καλά-καλά να κρατήσουν την ισορροπία τους.

Το γεγονός αυτό επηρέασε σαφώς την ποιότητα του παιχνιδιού που ήταν κακή και δη την ανάπτυξη των δύο αντιπάλων με τη μπάλα.

Με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 της Καλαμάτας και βρίσκεται με το ένα πόδι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Σε μια αναμέτρηση που είχε χαρακτήρα… αγγαρείας, ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καλαμάτα (0-2) και στην ουσία κλείδωσε την πρόκρισή του στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει χρόνο συμμετοχής σε αναπληρωματικούς και να παρατάσσει την ομάδα του με 3 στόπερ!

Ραντζέλοβιτς (6’) και Χριστοδουλόπουλος (53’) τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων, που ήλεγξαν το ρυθμό του αγώνα, αν και απειλήθηκαν σε 2-3 περιπτώσεις.

ΧΘΕΣ

Βόλος-Ατρόμητος 0-3
ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 0-3

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

19:30 Παναιτωλικός-Πανιώνιος COSMOTE SPORT2HD
21:30 Ξάνθη-Άρης COSMOTE SPORT1HD
Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ Αναβλήθηκε

Πέμπτη 9/1
19:30 Τρίκαλα-Λαμία COSMOTE SPORT1HD

To Top